Anasayfa /  Medya /  Dizi

Payitaht Abdülhamid 40. bölüm : "Bundan böyle senin adın Meyid"

Payitaht Abdülhamit 40. bölüm ile izleyicileri TRT1 ekranlarına kilitledi... 39. bölümünde Ahsen'in intikamını almaya yemin eden Murad için Parvus ölüm emrini vermişti. Asılarak idama mahkum edilen Murad, Abdülhamid'in bizzat kendi iradesiyle ölümden aslında kurtarılmış ve hayata geri dönmüştür..Sultan Abdülhamid fısıldarmıştır : "Bundan böyle senin adın Meyid"...Payitaht Abdülhamid 40. bölüm

Abone ol
Abone ol 02 Mart 2018 21:19

Başrollerini Bülent İnal, Özlem Conker, Saygın Soysal, Ezgi Eyüboğlu, Hakan Boyav ve Selen Öztürk gibi isimlerin paylaştığı Payitaht Abdülhamid 39. son bölümünde yine nefes kesmişti. Aynı şekilde Payitaht Abdülhamid 40. bölüm için de ekran başına geçen izleyiciler Murad'ın yaşama geri döndüğü anlara kilitlendi. 39. bölümünde Ahsen'in intikamını almaya yemin eden Murad için Parvus ölüm emrini vermişti. Asılarak idama mahkum edilen Murad, Abdülhamid'in bizzat kendi iradesiyle ölümden aslında kurtarılmış ve hayata geri dönmüştür..Payitaht Abdülhamid 40. bölüm ..

Payitaht Abdülhamid 40. bölüm : “Kendimi de gönlümü de seninle bu toprağa gömdüm ben!”

Payitaht Abdülhamid 40. bölüm Meyid'in yakarışı (izle)





Sultan Abdülhamid fısıldarmıştır : "Bundan böyle senin adın Meyid"...





Payitaht 39. Bölümde neler oldu?

Bidar Sultan ağabeyinin yaptığı hainliğe bir türlü inanamamaktadır. Abdülkadir’den dayısını bulmasını ister. Bunu öğrenen Seniha Sultan durumu Sultan Abdülhamid’e bildirir. Bidar Sultan, ağabeyini kaçırtmak üzere aramaktadır!

Sarayın içinde ve dışında büyük bir hareketlilik vardır. Bütün Paşalarla ilgili jurnaller toplanırken, Abdülhamid, Payitaht sokaklarındaki tüm teşkilatların çökertilmesi için Murad’ı görevlendirir. Parvus ise Murad’ın ölüm emrini vermiştir. Murad’a ateş edilecekken Ahsen vurulur.

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD 40. BÖLÜM FRAGMANI İZLE 

Başrollerini Bülent İnal, Özlem Conker, Saygın Soysal, Ezgi Eyüboğlu, Hakan Boyav ve Selen Öztürk gibi isimlerin paylaştığı Payitaht Abdülhamid 39. son bölümüyle ekranlara geldi. İzleyiciler gelecek bölümü merak etmeye başladı. Fakat Payitaht Abdülhamid 40. bölüm fragmanı 






Yorumlar