Anasayfa /  Medya /  Dizi

Payitaht Abdülhamid 36. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! TRT 1 (35. son bölüm)

TRT 1 ekranlarının geniş izleyici kitlesine sahip dizisi Payitaht Abdülhamid, yayınlanan 35. bölümün hemen sonrasında 36. bölüm fragmanı heyecanla bekleniyor. Payitaht Abdülhamid dizisinin ekranlara gelen son bölümün arkasından yeni bölüm fragmanı da izleyicisinin karşısına geçti. İşte, yepyeni gelişmelerin yaşandığı Payitaht Abdülhamid 36. yeni bölüm fragmanı!

Abone ol
Abone ol 28 Ocak 2018 22:20

TRT 1 ekranlarının her cuma akşamı nefes kesen bölümlere imza atan tarihi konu dizisi Payitaht Abdülhamid 35. bölümle 26 Ocak Cuma akşamı yayınlandı. Payitaht Abdülhhamid 35. bölümün yayınlanmasıyla birlikte 36. bölüm fragmanı da izleyici kitlesi tarafından yoğun bir şekilde sorgulanıyor. Payitaht Abdülhamid 35. bölümün ardından 36. yeni bölüm fragmanında soluk soluğa izlenecek gelişmeler meydana geliyor.

Peki, Payitaht Abdülhamid yeni bölümde neler yaşanacak?  

Payitaht Abdülhamid dizisinin her hafta izleyicileri ekrana kilitleyecek gelişmelere sahne olan dizisinin yeni bölüm fragmanı da izleyicisiyle buluştu. Payitaht Abdülhamid dizisinin TRT 1 ekranlarına taşınan son bölümünde; Parvus, Abdülhamid'in demir yolu ve petrol anlaşmasında karar hisselerini almak için paraya ihtiyacı olduğunu bilmektedir ve bunu fırsat bilip Payitaht Abdülhamid'in ihtiyacı olan paranın önüne kesecek hamleler yapmaktadır. Öte yandan Wilhelm'in Kudüs planı, Abdülhamid'in diplomasi dehası sayesinde bozulmuştur. İşte, Payitaht Abdülhamid dizisini yakından takip eden izleyicileri yakından ilgilendirecek tüm detaylar...

İŞTE, PAYİTAHT ABDÜLHAMİD 36. YENİ BÖLÜM FRAGMANI...





PAYİTAHT ABDÜLHAMİD 36. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

TRT 1 ekranlarının sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen Payitaht Abdülhamid 36. yeni bölümüyle 2 Şubat Cuma günü saat 20:00'da yayınlanacak.


Yorumlar