Anasayfa /  Medya /  Dizi

Payitaht Abdülhamid 2. Sezon Ne Zaman Başlayacak? Payitaht Abdülhamid 2. Sezon Tanıtımı izle

TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Payitaht Abdülhamid’in yeni sezon yayın tarihi açıklandı mı? Dönem dizisi olarak ekrana gelen proje izleyenler tarafından büyük ilgi gördü. Peki sezon ortasında yayınlanmaya başlayan Payitaht Abdülhamid 2017-2018 sezonu ile ne zaman ekrana gelecek?

Abone ol
Abone ol 18 Eylül 2017 04:28

Her ne kadar yayın hayatına yeni başlamış olsa da 17. Bölümü ile sezon finali yapan Payitaht Abdülhamid 3 aylık bir tatilin ardından Ekim ayının ilk haftası ekrana gelmeyi planlıyor.

Dizinin 2. Sezon çekimleri ağustos ayında başlayacak. Bir dönem dizisi olan Payitaht Abdülhamid’in çekim hazırları oldukça uzun sürüyor. Bu nedenden ötürü dizinin çekimleri erken başlayacak.

Yeni sezon onayı alan dizi, ilk sezonu ile yüksek reyting oranlarına ulaşmayı başardı. Yüksek prodüksiyon maliyeti olan bir dizi olmasına rağmen kaliteden taviz vermeyerek, büyük bir özveri ve emek ile seyircilerle buluşmaya devam edecek. Fakat 3 aylık bir tatil gerek oyuncuların gerekse yapım ekibinin yeni sezona daha iyi hazırlanmaları için gerekli.

Tarihin esintilerini günümüze yansıtan dizi daha uzun yıllar ekranlarda olacak gibi görünüyor. Başrollerinde Bülent İnal, Özlem Conker, Selen Öztürk, Akın Akınözü, Ezgi Eyüboğlu, Hakan Boyav, Saygın Soysal, Umut Kurt gibi başarılı oyuncuların yer alıyor olması dizinin kalitesini daha da artırıyor.

Payitaht Abdülhamid, 2017-2018 sezonu Ekim ayının ilk haftası ekranlarda olmsı bekleniyor


Yorumlar