Anasayfa /  Medya /  Dizi

Paramparça 97. bölüm fragmanı izle (Star tv izle) dizi izle

Star tv'de fenomen haline gelen Paramparça dizisi yeni bölümde neler olacak? Paramparça 97. bölüm fragmanı izle. Star tv izle Paramparça dizisi son bölümde nefesler tutulacak. İşte her hafta ekran karşısında herkesi kilitleyen Paramparça dizisi ve Paramparça dizisi hakkında merak edilenler.

Abone ol
Abone ol 24 Mart 2017 10:30

Paramparça 97. bölüm Star tv izlemek için tıklayınız. Her hafta Star tv'de ekrana gelen Paramparça dizisinde bu hafta neler olacak? Paramparça dizisi son bölümüyle herkesi ekrana kilitleyecek. İşte Paramparça 97.bölüm fragmanı izle (Star tv izle) dizi izle.



Paramparça 97. bölüm fragmanı izle





Paramparça 97. bölümde neler olacak?



Paramparça 97. Bölüm Fragmanı ile star tv'de ekrana gelecek. Paramparça Final Bölümüyle Pazartesi 20.00'da Star'da!







HAZAL’IN GELİNLİĞİ KANA BULANIYOR





Geceyi birlikte geçirdiği kadını yatakta ölü bulan Ozan, panikle Cihan’ı arar. Eve gelen Cihan, kadının uyuşturucu kullanmış olduğunu fark eder. Ozan’ın ise gece neler olduğuna dair hiçbir fikri yoktur. Ozan’ın hiçbir şey hatırlamıyor olması Cihan’ı korkutur. 





CAN HAŞMET KAYIP!





Can Haşmet ile alışverişe giden Keriman’ın bir anlık dalgınlığında Can Haşmet ortadan kaybolur. Özkan’a çocuğu kaybettiğini bir türlü söyleyemeyen Keriman, karakola giderek polislerden yardım ister. Polisler, Özkan’ı da karakola çağırır. Her yere bakarlar ama Can Haşmet’in izine rastlanamaz.





DAMİR’İ KİM VURDU? 

Cihan, Ozan’ın yanındayken Hazal, ailesine bir veda mektubu yazarak evden kaçar. Hazal ile Damir’in nikahları kıyılırken içeri giren Dilara, bu evliliğe izin vermeyeceğini söyler. Aynı anda Rahmi Bey de kapıdan girmiştir. Hazal ile Damir’in evlenmesini engellemenin tek yolu Damir’i ortadan kaldırmaktır. Damir’e doğrultulan silah patlar ve Damir kanlar içinde yere yığılır… 




Yorumlar