Anasayfa /  Medya /  Dizi

Netflix'in 2019 yılında kaldırabileceği 4 dizi! İşte Netflix'in vazgeçebileceği diziler

2019 girmemiz itibariyle yeni projelerine hız veren Netflix, bir sürü yeni projesini gerek duyuruyor gerek yayınlıyor. ancak işin düşünmek istemediğimiz kısmında ise iptal edilen ya da iptal edilme ihtimali bulunan projeler de var. Peki Netflix'in 2019 yılında kaldırabileceği 4 dizi hangisi?

Abone ol
Abone ol 14 Şubat 2019 13:53

Dünyanın en çok izlenen dijital platformu olan Netflix, her yıl yepyeni projeleriyle üyelerinin adeta başını döndürüyor.



Yeni projeleri için milyonlarca dolar harcayan Netflix, özellikle orijinal projeleriyle çok konuşuluyor. Öte yandan Netflix bu yeni projeler için eski projelerini zamanı geldiğinde bitiriyor.  Peki Netflix'in 2019 yılında kaldırabileceği 4 dizi hangisi? İşte 2019 yılında kaldırılabilme ihtimali olan 4 Netflix dizisi...







13 Reasons Why​

Aynı isimli romandan uyarlanmış olan 13 Reasons Why Netflix'in çok sevilen gençlik dizilerinden biri olma özelliğini taşıyor. Dizinin Türkçe çevirisi ise Ölmek İçin 13 Sebep.



İsminden de anlaşılabileceği gibi dram ağırlıklı olan 13 Reasons Why dizisi, Clay Jensen'ın bir kaset bulmasıyla onu ölüme götüren sebepleri anlatıyor.

Üçüncü sezonu çıkacak olan 13 Reasons Why dizisinin iptal edilme olasılığının yüksek olmasının sebepleri arasında ise sınırlı ve yetersiz bir dramaya sahip olması ve örneğin Elite dizisi kadar gündeme gelememesi...







The Punisher



Marvel'ın dizilerini aniden ve acımazsızca iptal ettiğini biliyoruz. Defenders, Iron Fist ve Daredevil'dan sonra ise geriye kalan The Punisher ve Jessica Jones'un da bir ayağı tam da bu nedenle çukurda olabilir. İkinci sezonu yakın zamanda çıkan ve birçok kişi tarafından çok sevilen The Punisher dizisi, karısının ve çocuklarının öldürülmesiyle intikam alma yolculuğunda olan Frank Castle'ın öyküsünü anlatıyor.

Marvel'ın kendi Netflix'ini kurma hazırlığında olması ve dizilerini bu platforma taşıma düşüncesi ise The Punisher dizisinin iptal edilme olasılığını oldukça arttırıyor.







Jessica Jones



The Punisher'da olduğu gibi benzer bir durum Jessica Jones dizisinde de karşımıza çıkıyor. Kimyasal bir sızıntı yüzünden süper güçlere kavuşan Jessica Jones'u anlatan süper kahraman dizisi tıpkı The Punisher'da olduğu gibi kemik bir izleyici kitlesine sahip. Üçüncü sezonu yolda olan essica Jones dizisinin ise sonrası pek belli değil.



Ancak hem The Punisher hem Jessica Jones dizisinin de iptal edilme durumu Netflix değil, Marvel kaynaklı...







Travelers



Üçüncü sezonu geçtiğimiz aralık ayında Netflix'te yayınlanan Travelers dizisi, gelecekten geçmişe gelip insanlığın gidişatını değiştirmeye çalışan zaman yolcularını konu alıyor. Netflix, dizinin iptal edildiğini ve dördüncü sezonunun gelmeyeceği ise çok kısa bir süre önce duyurdu.


Yorumlar