Anasayfa /  Medya /  Dizi

Meleklerin Aşkı zirvenin yeni sahibi!

Meleklerin Aşkı, dün akşam yayınlanan ikinci bölümüyle AB’de 3,85 izlenme oranı (rating), 14,08 izlenme payı (share), ABC1 20+'da 4,35 izlenme oranı (rating), 14,93 izlenme payı (share), Total’de ise 4,58 izlenme oranı (rating), 16,19 izlenme payı (share) ile tüm kategorilerde birinci oldu.

Abone ol
Abone ol 13 Temmuz 2018 14:56

Meleklerin Aşkı, dün akşam yayınlanan ikinci bölümüyle AB’de 3,85 izlenme oranı (rating), 14,08 izlenme payı (share), ABC1 20+'da 4,35 izlenme oranı (rating), 14,93 izlenme payı (share), Total’de ise 4,58 izlenme oranı (rating), 16,19 izlenme payı (share) ile tüm kategorilerde birinci oldu.

SOSYAL MEDYADA MELEKLERİN AŞKI KONUŞULDU!

Meleklerin Aşkı’nın heyecanla beklenen 2. bölümünün başlamasıyla birlikte izleyiciler #MeleklerinAşkı etiketi ile Twitter’da yorumlarını paylaştı. #MeleklerinAşkı etiketi Twitter'ın Türkiye gündeminde 10 saat 55 dakika, dünyada 1 saat TT listesinde kaldı. “Meleklerin Aşkı”nın başrollerini Oya Başar, Gülper Özdemir, Berkay Hardal, Didem Balçın ve Toygan Avanoğlu paylaşıyor.

Meleklerin Aşkı’nın dün akşam ekrana gelen ikinci bölümünde yakalandığı geceyle ilgili hiçbir şey hatırlamayan Yağmur, Melek’ten yardım istedi. Şartları lehine çevirmek için harekete geçse de yine bir yanlış anlaşılmanın içine düştü. Melek, Deniz ve Mehtap, Yağmur’un kimden hoşlandığını öğrenmeye çalıştı.

Necmettin ise eve yerleştirdiği kameralarla Yağmur’u adım adım takip ediyordu. Çocukların kaybolan örümceği, Melek ve Yağmur’un üzerine gelince ortalık karıştı. Üstlerini çıkarıp örümcekten kurtulmaya çalışan ikili kameralar sayesinde Necmettin’e yakalandı. Yağmur’u, her şeyi yanlış anlayan Necmettin’in elinden Melek’in “Yağmur, Deniz’le sevgili!” yalanı kurtarabildi.

MELEKLERİN AŞKI 2. BÖLÜM ÖZETİ



Meleklerin Aşkı’nın 2. bölümünde Yağmur, Deniz’le birlikte yakalanmış, Melek’i kendine âşık etme planı daha başlamadan bitme noktasına gelmiştir. Bu yüzden Melek’e bir an önce gerçekleri anlatmalıdır. Fakat bir sorun vardır ki, gerçekleri o da bilmemektedir.

Çünkü geceye dair hiçbir şey hatırlamamaktadır. O gece yaşananları bilen tek bir kişi vardır, o da Deniz’dir. Deniz de gerçekleri menfaatleri doğrultusunda maniple edecektir. Yağmur’un kendisi bile Deniz’le sevgili olduğuna nerdeyse inanacaktır. Yağmur bu duruma daha fazla dayanamaz. Şartları lehine çevirmek için harekete geçecektir ki Rukiye’nin verdiği akılla, işlerin iyiden iyiye sarpa sarmasına neden olur.

MELEKLERİN AŞKI’NIN YENİ BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Süreç Film’in yapımcılığını üstlendiği, Show TV'nin yeni dizisi "Meleklerin Aşkı"nın 3. bölüm tanıtımı yayınlandı. “Hayret bir şey küçücük haşerat yüzünden insan soyunur muymuş” diyen Necmettin’in omzuna düşen örümcekten korkup soyunduğu tanıtımda Melek’in hayalindeki sevgiliyi anlatmasıyla Yağmur’un yaşadığı heyecan görülüyor. Rukiye’nin Melek ve Yağmur’u alıp Alaçatı’ya gittiği ve Nuri Alço ile karşılaştıkları anlar merakla bekleniyor.


Yorumlar