Anasayfa /  Medya /  Dizi

Meleklerin Aşkı final fragmanı yayınladı

Show TV'de başlayan Meleklerin aşkı dizisi 11. bölüm final fragmanını yayınladı.

Abone ol
Abone ol 14 Eylül 2018 10:08

MELEKLERİN AŞKI BİTİYOR MU?



Show TV'nin bu yaz başlayan dizisi Meleklerin Aşkı, 10. bölümüyle ekrana geldi. Melek ile Yağmur'un aşk masalını anlatan dizinin 11. bölüm fragmanı, Youtube'daki resmi kanal hesabında "Final fragmanı" olarak yayınlandı.

MELEKLERİN AŞKI 10. BÖLÜM KONUSU



Melek, büyük bir hayal kırıklığıyla eve döner. Masal, daha başlamadan bitmiş; esas oğlan onu daha yolun başındayken terk etmiştir.

Melek, büyük bir hayal kırıklığıyla eve döner.

Masal, daha başlamadan bitmiş; esas oğlan onu daha yolun başındayken terk etmiştir. Melek, öyle zannetmektedir. Halbuki Yağmur, Ekrem’in kumpasıyla rehin alınmıştır.

Yağmur, tek silahı olan aşkıyla oradan kurtulmayı başarmış, eve dönmüştür. Fakat Melek artık ona inanmamaktadır. Çünkü Ekrem, Rukiye ile Yağmur’un tüm planlarını deşifre etmiş, Yağmur’un bir kez daha Melek’in gözünden düşmesini sağlamıştır. Melek, artık hiç kimseye güvenmemektedir. O yüzden Almanya’ya kesin dönüş yapmak üzere yola çıkar.Melek, büyük bir hayal kırıklığıyla eve döner. Masal, daha başlamadan bitmiş; esas oğlan onu daha yolun başındayken terk etmiştir. Melek, öyle zannetmektedir. Halbuki Yağmur, Ekrem’in kumpasıyla rehin alınmıştır. Yağmur, tek silahı olan aşkıyla oradan kurtulmayı başarmış, eve dönmüştür. Fakat Melek artık ona inanmamaktadır. Çünkü Ekrem, rukiye ile Yağmur’un tüm planlarını deşifre etmiş, Yağmur’un bir kez daha Melek’in gözünden düşmesini sağlamıştır. Melek, artık hiç kimseye güvenmemektedir. O yüzden Almanya’ya kesin dönüş yapmak üzere yola çıkar. Yağmur, bu kez kimsenin sözünü dinlemez, yalnızca kalbinin sesini dinler. Melek’i ne olursa olsun kendisine inandıracaktır. Nitekim öyle olur. Defalarca hayatını kurtardığı kızın gözlerinin içine bakar ve ona aşkını ilan eder. Melek de ilk kez kendisini Yağmur’un kollarına bırakır. Genç aşıklar artık sevgilidir. Fakat bunu herkesten saklayacaklardır. Bunun en önemli sebebi de Ekrem faktörüdür. Önceden aşkını saklayan Yağmur, şimdi de ilişkisini saklamak zorundadır.

İki aşık, aynı evin içinde adeta köşe kapmaca oynamaya başlar. Necmettin’lerin meditatif tatili, işkence olmaya devam etmektedir. Hatta işkence boyut değiştirir. Çekilmez’ler bir belanın ortasındadır. Buldukları sahipsiz karavan, başlarını büyük bir belaya sokar. Necmettin, ailesini kurtarmak için belaya gözü kapalı atlar. Karavanı, gitmesi gereken yere götürecek, çocuklarını rehin olmaktan kurtaracaktır. Fakat hiçbir şey planladıkları gibi gitmez, Necmettin’le Melike, suçüstü yakalanırlar.

MELEKLERİN AŞKI 9. BÖLÜMÜN KONUSU



Melek, Yağmur’un aşkına ikna olmaya ve onunla bir ilişki kurmaya ilk defa bu kadar yakındır.

Deniz, en başından beri kara kedi rolünü üstlendiği aşk hikayesini terk etmiş, sahneyi Melek ve Yağmur’a bırakmıştır. Artık iki aşığın bir araya gelmesinde hiçbir engel yoktur. Yani kendileri dahil herkes öyle sanmaktadır. Ama hem birbirlerinin niyetlerini yanlış okumaları, hem de inatlarından dolayı bir türlü yakınlaşmayı başaramazlar. Yağmur, Melek’ten emin olmaya çalıştığı sırada Melek de Yağmur’u teste tabi tutmuştur. Bu durum, birbirlerinin tavırlarını yanlış yorumlarına sebep olur. Melek, Yağmur’un kendisinden uzaklaştığını; Yağmur’sa Melek’in kendisini istemediğini zanneder. Bu yanlış anlama silsilesine tabi ki rukiye el koymak ister. Ama onun da boyunu aşan dertleri vardır. Zira, yakın geçmişini silmiş bir eski kayın valideyle uğraşmaktadır. Yakın geçmiş silinince Rukiye’nin de medeni hali “bekar”dan “evli”ye evrilmiş, yıllar önce istifa ettiği gelinliğe, dönmek zorunda kalmıştır.

Bu sırada Çekilmez’ler, Melike’nin moralini yerine getirmek için tatile çıkmışlardır. Melike’nin; moral, motivasyon ve sükunet depolayacağını sandığı tatil; Necmettin’in reislik kompleksi ve kahramanlık düşkünlüğü yüzünden cehenneme dönmek üzeredir. Çekilmez’ler açlık, sefalet ve kaybolmanın eşiğindedir.

Çekilmez’lerin yokluğunda Melek ve Yağmur evin içinde rahatça köşe kapmaca oynayabilmektedir. Melek, bu oyundan fazlaca sıkılmaya, Yağmur’un kendisini gerçekten sevmediğine emin olduğu sırada müdahale, Rukiye’den gelir. Melek’i, Yağmur’a bir şans vermesi için ikna eder. Melek, Yağmur’un aşkına ikna olmaya ve onunla bir ilişki kurmaya ilk defa bu kadar yakındır. Yağmur, kapıdan girecek ve Melek’in elinden tutacaktır. Ama Yağmur, ne o kapıdan girer, ne de Melek’in elinden tutar. Melek, kapının eşiğinde bir başına ve elleri bomboş bir şekilde kalmıştır. Yağmur, onu daha yolun başında yapayalnız bırakmıştır.

MELEKLERİN AŞKI 8. BÖLÜMÜN KONUSU



Deniz, Melek’le Yağmur’u karşısına alıp aralarından çekildiğini söylüyor.

Yağmur’la Melek’in kendilerini baş kahramanı olarak buldukları masal, mutlu sonla bitecekken Necmettin yüzünden yarım kalmıştır. Ama bu temsil; Melek’le Yağmur’un aralarındaki görünmeyen buzların bir nebze de olsa erimesine yardımcı olmuştur. Melek, hala eve dönmemiştir. Ama türlü bahanelerle evin yolunu tutmakta, Yağmur’u görmenin yollarını aramaktadır. Rukiye de bu durumun farkındadır. İki genç birbirlerine aşıklardır fakat tek engel Deniz’dir. Rukiye ilk defa bu kez Deniz’i aradan çıkarmak için bu kadar kararlıdır. Bir çok aşamadan oluşan planını devreye sokar.

Rukiye önce Deniz’le Melek’in arasını açmaya, Deniz’i doldurmaya çalışır. Ama Deniz, Melek’i o kadar sevmektedir ki asla Melek’in aleyhine bir şey düşünmez. Rukiye, bu ilişkiyi içten çökertemeyeceğini anlayınca dış faktörleri devreye sokar. Deniz’in annesini, kendi evlerine çağırır. Ona, Yağmur’u gösterecek, kızının ne kadar yanlış bir yolda olduğunu anlatacaktır. Fakat bu da tutmaz. Kadın, Yağmur’a bayılmıştır. Bu durumda geriye yalnızca tek bir seçenek kalmıştır. Rukiye, son kozunu devreye sokar.

Gençler, kimsesiz çocuklara unutamayacakları bir bayram yaşatmış, soluğu evde almışlardır. Rukiye ise tabi ki bu sırada yapmıştır yapacağını. Deniz, Melek’le Yağmur’u karşısına alıp aralarından çekildiğini söyler. İki aşık, aralarındaki sis perdesi ortadan kalkınca birbirlerini görmeye başlayacaklar mıdır?

MELEKLERİN AŞKI



Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği, genel koordinatörlüğünü Akın Topuz’un yaptığı, yönetmen ve senarist koltuğuna başarılı projelerin mimarı Ersoy Güler’in oturduğu “Meleklerin Aşkı”nın oyuncu kadrosu belli oldu. Zekeriyaköy’de çekimleri başlayan Meleklerin Aşkı dizisinin oyuncu kadrosunda Oya Başar, Gülper Özdemir, Berkay Hardal, Didem Balçın, Toygan Avanoğlu, Serkan Kuru, Alihan Aracı, Rümeysa Arslan, Özlem Mahmutoğlu, Ebrar Alya Demirbilek, Deniz Kaynak, Arda Adil Görgen ve daha birçok başarılı isim yer alıyor.

Kaynak: Superhabertv


Yorumlar