Anasayfa /  Medya /  Dizi

Mehmetçik Kûtulamâre 4. bölüm fragmanı geldi!.. İşte 1. ve 2. fragman

TRT 1 ekranlarının yeni dizisi Mehmetçik Kûtulamâre 4.bölüm fragmanı izleyici ile buluştu. İlk bölümünde bu yana ilgiyle takip edilen Mehmetçik Kûtulamâre 4.bölümü büyük merak konusu oldu. İşte yeni bölüm tanıtımı ve tüm detaylar...

Abone ol
Abone ol 06 Şubat 2018 21:10

Son bölümüyle ekranlara gelen ve izleyenleri etkileyen Mehmetçik Kûtulamâre 4.bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümü yine nefes kesecek olan Mehmetçik Kûtulamâre'de neler olacak? "Şanlı ordumuzu kıyama kaldırıp İngilizleri topraklarımızdan kovduğumuzda da bizim destanlarımız konuşulur mu?" diyen Süleyman Bey Bağdat'a vardı. İşte Mehmetçik Kûtulamâre 4.bölüm fragmanı ve tüm detayları...

MEHMETÇİK KUTÜLAMARE 4.BÖLÜMÜ NE ZAMAN?

Başrollerini Kaan Taşaner, İsmail Ege Şaşmaz, İlker Aksum ve Serdar Gökhan'ın paylaştığı yeni dizi Mehmetçik KutülAmare 4.bölümü 8 Şubat perşembe günü TRT 1 ekranlarında seyirci ile buluşacak.

MEHMETÇİK KUTÜLAMARE YENİ BÖLÜM FRAGMANLARI

Mehmetçik Kûtulamâre 4.Bölüm Fragmanı





Mehmetçik Kûtulamâre 4.Bölüm 2. Fragmanı





Mehmetçik Kûtulamâre 4.Bölüm 3. Fragmanı







MEHMETÇİK KUTÜLAMARE 4.BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Bağdat’a doğru giden Osmancık Taburu yolda uğradığı baskını başarıyla atlatmıştır. Süleyman Askeri, bir kez daha Cox’u hezimete uğratmış, taburuyla birlik yoluna devam etmektedir. Taburun girdiği çatışmada Mehmet’te büyük bir kahramanlık göstermiştir. Yaralı ayağına rağmen verdiği mücadeleyle Osmancık taburunu ne kadar çok istediğini bir kez daha ortaya koymuştur. Diğer taraftan Bağdat’a doğru giden Hüsrev kervansarayda Cox ile karşılaşır. Ancak her ikisi de birbirini tanımaz. Cox’un yeni hedefi bir an önce Bağdat’a vararak planlarına orada devam etmektir.





Mehmet ise her şey yolunda gidiyor diye sevinirken kardeşi Said’in bir kez daha sert tepkileriyle karşılaşır. Said, Mehmet’in taburla birlikte olduğunu Süleyman Askeri’ye söyler. Ancak Süleyman Askeri’den beklemediği bir tepki alır. Zira Süleyman Askeri, Mehmet’in trende olduğundan haberdar olduğunu söyler.



Said’e Bağdat’a varana kadar Mehmet’i saklamasını söyler. Süleyman Askeri’nin, Mehmet’le ilgili planı nedir? Mehmet ve Said’i kendilerini bekleyen büyük tehlikeyi öğrenebilecekler midir? Hüsrev ve Süleyman Askeri’nin hangi olay karşı kaşıya getirecektir? Mehmet, rüyasında gördüğü kız kimdir? Cox’un yeni hamlesi ne olacaktır. Bütün bu soruların cevabı Mehmetçik Kut’ül Amare 4. Bölüm’de…

MEHMETÇİK MEHMETÇİK KUT'ÜLAMARE HAKKINDA !..

Mehmetçik Kûtulamâre 2.bölümünün ardından 3. bölüm fragmanı ile yine kendinden konuşturmayı başardı."Milletin kanıyla sulanan bu topraklarda bir çınar gibi yeşereceğiz" diyen Süleyman Bey düşmanlara korku saldı. İşte Mehmetçik Kûtulamâre 3. ve yeni bölüm fragmanı...

Diriliş Ertuğrul dizisinin yapımcıları tarafından yapılan Mehmetçik Kûtulamâre dizisi son bölümüyle yine izleyenleri ekranlara kilitledi. Yeni bölümü büyük merak konusu olan Mehmetçik Kûtulamâre 3. bölüm fragmanı da yayınlandı. Peki Mehmetçik Kûtulamâre 3.bölümünde neler olacak? "Milletin kanıyla sulanan bu topraklarda bir çınar gibi yeşereceğiz" diyen Süleyman Bey düşmanlara korku saldı. İşte Mehmetçik Kûtulamâre yeni bölüm fragmanı ve tüm merak edilenleri..

MEHMETÇİK KUT'ÜLAMARE 3.BÖLÜMÜ NE ZAMAN?

Başrollerini Kaan Taşaner, İsmail Ege Şaşmaz, İlker Aksum ve Serdar Gökhan'ın paylaştığı yeni dizi Mehmetçik Kut'ülAmare 3.bölümü 1 Şubat perşembe günü TRT 1ekranlarında seyirci ile buluşacak.

MEHMETÇİK KUT'ÜLAMARE 3.BÖLÜM FRAGMANI





MEHMETÇİK KUT'ÜLAMARE YENİ BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Osmancık Taburu cepheye gidiyor. Mehmet'in kardeşi Said, abisini görür fakat cepheye geldiğini kimseye söyleyemez. Cox'un adamları ve Ermeniler, Osmancık Taburu'na tuzak kurur.

Bu sırada Hüsrev devlet yanlısı aşiretleri savaşa çağırır ve bu görevi ona Süleyman verir. 

Pusu sırasında Said tam ölecekken Mehmet kurtarır. Osmancık Taburu Cox ve Ermenileri'in tuzağında kurtulur.

MEHMETÇİK KUT'ÜLAMARE 3.BÖLÜM DETAYLARI

Osmancık taburundan geri kalmak istemeyen Mehmet, Bağdat’a giden trene gizlice binmeyi başarmıştır. Girdiği vagona yaralanmasına neden olan Victoria’da getirilmiştir. Mehmet Victoria’yı sorgulayarak ayağını yaralayan kişinin Cox olduğunu öğrenir. Süleyman Askeri, Osmancık taburuyla bir an evvel Bağdat’a ulaşıp cepheye gitme telaşındadır.



Diğer taraftan Kilikya’daki Komitacılarla buluşan Cox, Osmancık taburunun Bağdat’a ulaşmaması için yeni eylemler peşindedir. Bütün bunlar yaşanırken Mehmet ve Victoria arasındaki sorgulama devam etmektedir.



Bu sırada askerlerin sesini duyan Victoria, Mehmet’e silahını vermesini istemiş, vermemesi durumunda kendisini ihbar edeceğini söyleyerek tehdit etmiştir. Silahı alan Victoria, Süleyman Askeri’nin vagonuna getirilmiştir. Fırsatını bulan Victoria silahı Süleyman Askeri’ye doğrultmuş ancak silah boş çıkmıştır. Bu durum aynı zaman da Mehmet’in trende olduğunu ortaya çıkarmıştır. Süleyman Askeri hemen Mehmet’in bulunması için emir vermiştir. Mehmet’i neler beklemektedir?



Said kardeşi Mehmet’i Süleyman Askeri’ye söyleyecek mi? Hüsrev’i bekleyen büyük sürpriz nedir? Osmancık taburunun karşılaşacağı olay ne olacaktır? Osmancık Taburu Bağdat’a varabilecek midir? Cox’un yaşadığı hayal kırıklığı nedir? Süleyman Askeri yol güzergâhında kimi yakalayacak? Bütün bu soruların cevabı Mehmetçik Kutulamare 3. Bölümde…


Yorumlar