Anasayfa /  Medya /  Dizi

Kuzgun nerede çekildi? Kuzgun dizi seti nerede

Star TV ekranlarında ilk bölümü başlayan Kuzgun dizisi nerede çekildi? Kuzgun dizisi çekim yeri merak ediliyor. Star TV yeni dizisi Kuzgun hangi ilde çekildi.

Abone ol
Abone ol 14 Şubat 2019 13:38

Star TV ekranlarında başlayan Kuzgun, 1. bölüm ekranlara geldi. En çok merak edilen sorulardan biri Kuzgun nerede çekildi oldu. Sevilen dizinin ilk bölümünde çekimler çok sevildi. Özellikle Kuzgun'un kaldığı yer ve dizi seti çok merak edildi. İşte Kuzgun dizisinin çekildiği yer.



Kuzgun nerede çekildi?



Başrollerinde Burcu Biricik, Barış Arduç ve Hatice Aslan'ın yer aldığı Kuzgun dizisi Kapadokya'da çekildi. Kapadokya mistik ortamının en güzel şekilde işleneceği dizi Ürgüp sahneleriyle başladı. Kuzgun'un alacağı intikamla dizi İstanbul'a da gelecek. Ancak Kuzgun ve Dila hikayesi Nevşehir'in Ürgüp ilçesi'nde başladı.



3 yaşında acılara terk edilen Kuzgun, intikam için 20 yıl bekledi. Sonunda Kuzgun hem babasının, hem babasını öldürenlerden intikam alacak. 2 polisle beraber şehit olan babasının intikamını almak için var gücüyle çalışacak ancak hep kendisini suçlayacak. 



Uyursak babamız ölsün sözü 3 yaşında veren Kuzgun, bundan sonra intikam için yaşayacak.



Ancak bu yolda hiç beklemediği bir aşk hikayesi de izleyenlerle dizi sevenler arasında gel gitlere sebep olacak.


Yorumlar