Anasayfa /  Medya /  Dizi

Kızım dizisinin konusu ne? Kızım dizisi oyuncuları kimler?

Acun Ilıcalı, Hakan Ural ve Esra Eron'un TV8'de yayınlanan 'gel konuşalım' programına geçtiğimiz ay konuk olmuştu. Birbirinden bomba açıklamalarda bulunan Acun Ilıcalı Jet Sosyete'nin TV8'de yayınlanacağını açıklarken, bir, iki dizi projemiz daha olacak demişti. Yeni sezona bomba gibi hazırlanan Acun Medya ekibi ilk bombasını patlattı ve ilk dizisi 'KIZIM' dizisinin fragmanı TV8'in internet sitesinden yayınladı. Peki Kızım dizisi ne zaman yayınlanacak? Kızım dizisinin oyuncuları kimler? Kızım dizisinin konusu ne? gibi soruların tüm cevaplarını sizler için derledik. İşte TRHABERLER'in sizler için derlediği 'Kızım' dizisi notları...

Abone ol
Abone ol 03 Eylül 2018 01:41

Yeni sezona bomba gibi girmeyi planlayan Tv8, Acun medya ve ekibi daha önce Beyazıt Öztürk'ün O Ses Türkiye'ye gireceğini ve ekranların sevilen dizisi Jet Sosyete'nin de yeni sezonla birlikte Tv8 ekranlarından yayınlanacağını duyurmuştu. Tv8'in yeni bombası ise 'KIZIM' dizisi oldu. İlk tanıtım videosu yayınlanan dizide Buğra Gülsoy, Leyla Lydia Tuğutlu ve Beren Gökyıldız'ın başrollerini paylaşıyor. Peki Kızım dizisi ne zaman yayınlanacak? Kızım dizisinin oyuncuları kimler? Kızım dizisinin konusu ne? gibi soruların tüm cevaplarını sizler için derledik. İşte TRHABERLER'in sizler için derlediği 'Kızım' dizisi notları..

KIZIM DİZİSİ NE ZAMAN YAYINLACAK?

Buğra Gülsoy, Leyla Lydia Tuğutlu ve Beren Gökyıldız'ın başrollerini paylaştığı, TV8'in yeni dizisinin 19 Eylül günü yayınlanacağı iddia ediliyor fakat Kızım dizisinin hangi tarihte yayınlanağı henüz netlik kazanmış değil.

KIZIM DİZİSİNİN OYUNCULARI! 

TV8 ekranlarında izleyicisiyle buluşacak olan, yapımcılığını Med Yapım – Fatih Aksoy'un üstlendiği , yönetmen koltuğunda Gökçen Usta 'nın oturduğu, senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt ve Irmak Bahçeci' nin kaleme aldığı uygulayıcı yapımcılığını ise Suzan Sümeli'nin yaptığı ‘'Kızım'' dizisinin fragmanı da yayınlandı ve Buğra Gülsoy, Leyla Lydia Tuğutlu ve Beren Gökyıldız'ın başrollerini paylaşıyor

 

KIZIM DİZİSİNİN KONUSU



Anne ve babasını küçükken kaybetmiş ama zengin bir kız, yaramaz, hırçın tavırları ile dedesine kök söktürmektedir. Sorumsuz ve çocuksu hareketleri ile dedesini çılgına çeviren kızın hayat hikayesi romantik komedi türünde ekranlara gelmektedir. Dede en sonunda bir kahya bulur ve macera o anda başlar.

KIZIM DİZİSİNDE 'ÖYKÜ' KARAKTERİNİ CANLANDIRAN BEREN GÖKYILDIZ KİMDİR?

TV8 ekranlarında büyük küçük demeden herkesin ilgiyle yakından takip edeceği Kızım dizisinin  Öykü'sünü Beren Gökyıldız canlandıracak. Peki Beren Gökyıldız kimdir? Beren Gökyıldız kaç yaşında? Beren Gökyıldız'ın daha önce oynadığı projeler neler? TRHABERLER'in Kızım dizisinin Öyküsü - Beren Gökyıldız hakkında sizler için derlediklerine bir göz atalım.

BEREN GÖKYILDIZ KİMDİR?

Beren Gökyıldız, 2009 yılında İstanbul’da doğmuştur, minik oyuncu ailesinin tek çocuğudur.

Ajansa kayıtlı olan Beren Gökyıldız, geçmiş dönemlerde 1-2 reklam filminde oynadıktan sonra Kocamın Ailesi adlı dizi için çekimlere çağrılmıştır.

Halen ilköğretim eğitimine kaldığı yerden devam eden Beren Gökyıldız, oyunculuk hayatıyla ilk kez Fox TV ekranlarında 2014 yılında yayın hayatına başlayan Kocamın Ailesi adlı diziyle tanışmıştır.

Sempatik kişiliği ve oyunculuk yeteneğiyle kısa sürede herkesin dikkatini üzerinde toplayan Beren Gökyıldız, yaşı çok küçük olmasına karşın usta oyuncuları aratmayacak şekilde parmak ısırtan bir başarı ve performans ortaya koymuştur.

Kocamın Ailesi dizisinden sonra Show TV ekranlarında izleyicisinin karşısına geçen Güldüy Güldüy Show adlı projede yer almış, burada da oyunculuk yeteneğini en iyi şekilde gösterebilme fırsatı bulmuştur.

Beren Gökyıldız, 2016 yılında Boşu Bir Yerde adlı sinema projesinde kendini göstermiştir.  

Beren Gökyıldız, yine 2016 yılında Star TV ekranlarında yayınlanan Anne isimli dizide Cansu Dere ve Vahide Gördüm gibi usta isimlerle ile baş rolü paylaşarak Melek Akçay karakterini canlandırmıştır. Beren Gökyıldız, rol aldığı Anne dizisiyle birlikte büyük bir ses getirerek milyonlarca izleyicisinin gönlünde taht kuran oyuncu haline gelmiştir.

Anne dizisindeki sempatik kişiliği ve oyunculuk yeteneğiyle çok geniş bir kitlenin gönlünde taht kuran isim Beren Gökyıldız, Bizim Hikaye dizisinde izleyicinin karşısına geçmişti.  Anne dizisinde, Melek adındaki canlandırdığı role güçlü bir şekilde hakim olan ve rolünün hakkını fazlasıyla veren çocuk oyuncu Beren Gökyıldız bu kez Bizim Hikaye dizisinde mahalleye yeni taşınan, Fikret'le aynı sınıfı paylaşan ve son derece dobra kişiliği olan Ayşe karakteriyle izleyiciyle buluşmuştu. Güldüy Güldüy Show adlı projede de yer alan Beren Gökyıldız şimdi ise TV8 ekranlarında yayınlanacak olan 'KIZIM' dizisinin Öykü'sü olarak izleciyle buluşacak. 

KIZIM DİZİSİ BAŞROL OYUNCUSU LEYLA LYDİA TUĞUTLU KİMDİR?

TV8 ekranlarında yayınlanacak olan Kızım dizisinde rol alacak olan Leyla Lydia Tuğutlu kimdir? Leyla Lydia Tuğutlu'nun dizileri neler? TRHABERLER'in Kızım dizisinin başrol oyuncusu Leyla Lydia Tuğutlu hakkında sizler için derlediklerine bir göz atalım.

Leyla Lydia Tuğutlu, Miss Turkey 2008 Güzellik Yarışması’nda birinci olmuş ve tacını, yarışmanın jüri üyesi Paris Hilton takmıştı. Miss Turkey 2008'de birinci olan çeken güzel model ve oyuncu Leyla Lydia Tuğutlu tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Güzel oyuncu daha önce Kiralık Aşk, Bu Şehir Arkandan Gelecek, Tatlı İntikam gibi önemli dizilere rol almıştı.

LEYLA LYDIA TUĞUTLU KİMDİR?

Leyla Lydia Tuğutlu, 29 Ekim 1989 tarihinde Almanya’nın Berlin şehrinde dünyaya geldi. Türk bir babanın ve Alman bir annenin kızı olan Leyla Lydia Tuğutlu, ilkokula Türkiye’de başladıktan sonra piyano dersleri almaya başladı. Konservatuvara da yarı zamanlı olarak devam etti. 5 yıl müzik ve keman dersleri aldı. Bu süre içerisinde bir model ajansında çalıştı. Anadolu Lisesi mezunu olan Tuğutlu, üniversiteye başladığında konservatuvarı bırakarak ilgi alanı olan manken ve fotomodelliğe başladı. Halen İstanbul Üniversitesi’nde Alman Dili ve Edebiyatı öğrencisidir. Türkçe, İngilizce ve Almanca bilmektedir.

Es-Es dizisinde İrem karakterini canlandırdı. atv’de yayınlanan Karadayı dizisinde Kenan İmirzalıoğlu’nun kardeşi rolündeki Songül karakterini canlandırdı. Ardından Kiralık Aşk dizisinde İz karakterini canlandırdı. Delibal filminde Çağatay Ulusoy ile başrolü paylaştı. Sonra ise Tatlı İntikam dizisinde Pelin karakterini ve Kerem Bürsin ile başrolü paylaştığı Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisinde Derin karakterini canlandırdı. Şimdi ise TV8'in KIZIM dizisinde seyircilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

KIZIM DİZİSİ BAŞROL OYUNCUSU BUĞRA  GÜLSOY KİMDİR?

TV8 ekranlarında yayınlanacak olan Kızım dizisinde rol alacak olan Buğra Gülsoy kimdir? Eşini kaybetmiş bir baba'yı oyanacak olan Buğra Gülsoy kimdir? Buğra Gülsoy dizileri neler? TRHABERLER'in Kızım dizisinin başrol oyuncusu Buğra Gülsoy hakkında sizler için derlediklerine bir göz atalım.

BUĞRA GÜLSOY KİMDİR?

22 Şubat 1982 Ankara doğumlu olan Buğra Gülsoy, tiyatro, film ve dizi oyuncusu olup ilk, orta ve lise eğitimini Ankara’da tamamlamıştır. Buğra Gülsoy, ilk sahne deneyimini 13 yaşında yaşamıştır. Doğu Akdeniz Üniversitesi’nin mimarlık bölümünden 2004 yılında mezun olan Buğra Gülsoy, Kıbrıs’ta bulunduğu süre içerisinde Kıbrıs Devlet Tiyatrosu’nda çeşitli oyunlarda rol almış, aynı zamanda kısa film yönetmenliği ve oyunculuk da yapmıştır.

Bu filmler; Trio, Heterotopya, İnsan Üçleme, Alt Üst, Nar Yarası ve Mutlu Sondur. Kıbrıs Film Derneğinin kurucularından biri olan Buğra Gülsoy, aynı zamanda Uluslararası Kıbrıs Kısa Fim Festivali’nin proje tasarımcısı ve direktörüdür. Birleşmiş Milletler Kalkınma Projesi kapsamında düzenlenen bir yarışmada filmcilik üzerine eğitim aldı.

İlk kez 2008 yılında yayınlanan Hepimiz Birimiz İçin adlı dizi filmin başrol oyuncusu olarak Nazım karakteri ile Türk izleyicilerinin karşısına çıkan Buğra Gülsoy, dizinin ardından yönetmenliğini Mahsun Kırmızıgül`ün yaptığı Güneşi Gördüm filminde Berat karakteriyle beyazperdeye adım attı. Ardından Unutulmaz adlı dizide Tolga karakterini canlandırdı.

Buğra Gülsoy, Derviş Zaim tarafından yönetilen ve ilk gösterimi 2010 Altın Portakal Film Festivali’nde yapılan ve 2011 yılında gösterime girmiş olan Gölgeler ve Suretler isimli filmde Ahmet isimli bir Türk gencini canlandırmıştır.

Fatmagül’ün Suçu Ne? dizisinde bir sezon boyunca Vural karakterini canlandırmıştır. Buğra Gülsoy, Kuzey Güney isimli dizide Kıvanç Tatlıtuğ ile başrolleri paylaşmış ve bu dizide Güney Tekinoğlu karakterini canlandırmıştır. Sonrasında TRT 1'de yayınlanan Eski Hikaye dizisinde başrol oynamıştır ve Mete karakterini canlandırmıştır. Buğra Gülsoy, daha sonra Aşk Yeniden adlı dizide Özge Özpirinçci ile başrolü paylaşmıştır.

Buğra Gülsoy şimdide TV8 ekranlarında yayınlanacak olan 'KIZIM' dizisinde rol almaya hazırlanıyor. Ekranların sevilen yüzü, romantik komedi denilince ilk akla gelen isim olan Buğra Gülsoy, Kızım dizisinde eşini kaybetmiş ve kızı ile yaşayan bir baba olarak evlerinize konuk olacak.

BUĞRA GÜLSOY EVLİ Mİ?

Ankara doğumlu olan Buğra Gülsoy, İstanbul’da ikamet etmektedir. Tiyatro hayatına arkadaşları Serhat Teoman, Fatih Sönmez ve Emre Erkan’la birlikte kurduğu Tiyatro Kutu ile devam etmiştir. Tiyatro Kutu’nun kapanmasının ardından Serhat Teoman ve Emre Erkan’la birlikte kurdukları GET Yapım ile sinema ve tiyatro çalışmalarına devam etmektedir. Buğra Gülsoy, dizi ve film oyuncusu olan Burcu Kara ile 2011 yazında evlenmiş; 2 Ağustos 2012 tarihinde boşanmıştır.






Yorumlar