Anasayfa /  Medya /  Dizi

Karakuzu Çeto düğünü basıyor! Çukur 2. sezon 23. bölüm izle

Çukur 2. sezon 23. bölümüyle 11 Mart Pazartesi (bu akşam) ekranlara gelecek. Show TV'de yayınlanan dizinin bu bölümü heyecanlı dakikalara sahne olacak. Kemal'in Karakuzuların adamlarına karşı tek başına dövüştüğü sahne izleyicide merak uyandırırken, geçmişte yaşanan büyük saldırının yaraları hala kapanmamışken Çukur'da sürpriz bir düğün gerçekleşiyor ve Karakuzu Çeto silahlarla düğünü basıyor. İşte Çukur 2. sezon 23. bölüm ön izleme sahnesi ve Çukur dizisi canlı yayın linki haberimizde...

Abone ol
Abone ol 11 Mart 2019 18:47

ÇUKUR 2. SEZON 23. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?




Çukur'da sular durulmuyor. En yakını olan Mahsun'la yolları ayrılan Çeto, tek başına Koçovalılar'dan intikam almaya çalışacak. Çeto'nun zayıf düşmesinden faydalanmak isteyen Cumali, Karakuzular'a son darbeyi vurmak için kendi planını yapacak. Cumali'nin Meke sayesinde ulaştığı önemli bir sır, Çeto'yu Koçovalılar karşısında zor durumda bırakacak.

Baykal adının yeniden ortaya çıkması kafaları karıştıracak. Bu sırada Selim ve Sena, Mahsun'un geçmişiyle ilgili daha fazla bilgiye ulaşacak. Akşın ile Celasun'un düğününün ardından Çukur'da sürpriz bir düğün gerçekleşecek. Geçmişte yaşanan büyük saldırının yaraları hala kapanmamışken bu düğünde yaşanacaklar ekran başındakilerde merak uyandıracak.

Çukur 2. sezon 23. bölüm izlemek için tıklayın




Çukur 2. sezon 23. bölüm fragmanı izle





 


Mahsun ve Çeto arasındaki dengelerin nasıl değişeceği merakla beklenecek.

Koçovalılar ile Karakuzular arasındaki mücadeleyi bir silah sesi bölecek. Yaşanan bu şoke edici gelişme iki tarafı da etkileyecek. Salih, Koçovalılarla birlikte hareket etmeye devam ederken bir yandan da kendi kurallarına göre oynayacak. Çeto ve Mahsun’un geçmişe dair açıklarını yakalamak isteyen Koçovalılar ikiliyle ilgili sırların peşinden gitmeye devam edecekler. Mahsun, Yamaç’ın verdiği dosyadaki bilgilerin şokunu yaşarken doğruluğunu da gizlice araştıracak. Mahsun ve Çeto arasındaki dengelerin nasıl değişeceği merakla beklenecek. Karakuzular, sadece Koçovalılar’la uğraşmayacak; hedeflerinde yeni isimler de olacak. Hem Çukur sokaklarında hem de Çukur’un dışında aksiyon dolu anlar yaşanacak.


Yorumlar