Anasayfa /  Medya /  Dizi

Kara Sevda 60. final bölüm izle (Star TV) dizi izle

Star tv'de ekrana gelen Kara Sevda dizisi finalbölümünde neler olacak? Herkesin merak ettiği soru yanıt buluyor. Zeynep öldü mü? Nihan hapse girecek mi? Star tv'de Çarşamba günleri ekrana gelen ve izleyenleri ekrana kilitleyen Kara Sevda 60. bölüm izlemek için tıklayınız. İşte Kara Sevda 60. bölüm izle. Star tv dizi izle.

Abone ol
Abone ol 15 Mart 2017 08:40

Kara Sevda 60. bölüm izlemek için tıklayınız. Star tv'de 15 Mart 2017 Çarşamba günü ekrana gelecek olan Kara Sevda 60. bölümde neler olacak? Kara Sevda 60. final bölüm Star tv dizi izle. Herkesin soluksuz izlediği Kara Sevda dizisinde bu hafta Zeynep öldü mü? İşte Kara Sevda 60. bölümü merak edilenler...





Kara Sevda 60. bölüm izlemek için tıklayınız





Kara Sevda 60. bölüm Fragmanı izle







Kara Sevda 60. bölümde neler olacak?





Kara Sevda 60. Bölüm Fragmanıyla ekrana geliyor. Kara Sevda Yeni Bölümüyle Çarşamba 20.00'da Star'da!





Kara Sevda bir önceki bölümde neler olmuştu?





Kardeşinin boğulduğu anın görüntülerini izledikten sonra Nihan küçücük bir kar tanesinden çığa dönüşür. Öfkesinin önünde kimse duramaz. Emir ise Nihan’la Kemal’i ayırmak için Zeynep’in görüntülerini verdikten sonra Zeynep’i kaderiyle baş başa bırakmaz. Kaçırma operasyonunun düğmesine basmıştır bile.

Kemal izlediği görüntülere rağmen kardeşinin masum olabileceğine inanmakla kalmaz, bunu ispatlamanın yolunu da arar. Nihan ile Kemal arasındaki görüş ayrılığı tam da Emir’in istediğidir. Ancak hem Emir’in, hem de Asu’nun bilmediği en önemli şey, Nihan’la Kemal’in kara sevdası sonsuzdur, tüm engellere rağmen.

Nihan’ın suç duyurusunda bulunmasıyla Ozan’ın ölümüne dair yeniden soruşturma açılır. Zeynep’ten sonraki durağın kendisine çıktığını düşünen Tarık için de çember daralmaktadır. Tarık kurban olduğundan habersiz Asu’nun hazırladığı kafese girmek üzeredir. 

Emir, bebeğini taşıyan Zeynep’i herkesten kaçırmaya kararlıdır. Çünkü anne karnında bile olsa “hiçbir Kozcuoğlu hapse giremez” Ancak Asu, Emir’le aynı fikirde olmayacaktır.

Asu, Nihan’ı Zeynep’e adım adım yaklaştıracak ipucunu ortaya döktüğünde, Kemal’in gölgesi de üstüne düşecektir. Asu’yu hayatının en zor dakikaları beklemektedir. 

Nihan saklandığı yerde Zeynep’i bulduğunda, unutulmaz bir yüzleşme yaşanır. Öte yandan Nihan hiç beklemediği bir anda, nefreti ile merhameti arasında hayatının seçimini yapmak zorunda kalacaktır. 

Zeynep için oyun bitmişken yeni bir el açılır. Ancak bu yeni oyunda, herkesin kaderini değiştirecek oyun kurucu sürpriz bir isimdir. 


Yorumlar