Anasayfa /  Medya /  Dizi

İçerde dizisine Kurtlar Vadisi'nden büyük transfer!

Her bölümü izleyeni soluksuz bırakan Show Tv'nin reyting rekorları kıran dizisi 'İçerde'ye bomba bir isim dahil oluyor. İçerde dizisine Kurtlar Vadisi'nden büyük transfer hangi oyuncu giriyor.

Abone ol
Abone ol 19 Mayıs 2017 15:26

Her bölümü izleyeni soluksuz bırakan Show Tv'nin reyting rekorları kıran dizisi 'İçerde'ye bomba bir isim dahil oluyor. Son bölümlerde dizide adete bir yaprak dökümü yaşanmıştı.

En son dizinin güzel yıldızı Bensu Soral'ın canlandırdığı 'Melek' karakteri ölmüş ve diziden ayrılmıştı. Daha sonra dizinin Yusuf Müdür'ü canlandıran Mustafa Uğurlu diziye veda etmişti. Gelecek bölüm fragmanını izleyenlerin ise kafasındaki soru şu "Celal Baba ölecek mi?". Tüm bunlar bir yana dursun 'İçerde' dizisine bomba bir oyuncu transfer oluyor. O isim daha önce Kurtlar Vadisi dizisinde yer alan Levent Can. Levent Can, ölen Yusuf Müdür'ün yerine gelecek kişi olacak. 

İçerde 35. yeni bölüm 22 Mayıs 2017 Pazartesi akşamı ekrana gelecek. İçerde 35. bölüm fragmanı yayınlandı. İşte reyting rekortmeni dizinin yeni bölüm fragmanı.

İçerde 35. yeni bölüm fragmanı izle (Show tv) Dizi izle. Show TV'de reyting rekorları kıran İçerde dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yusuf Müdür öldü! Sarp'a yıkılacak olan cinayet sonrası neler olacak? Sarp polis olduğunu ve Yusuf Müdür'ü öldürmediğini nasıl anlatacak? Sarp hapishaneye mi girecek? İşte merakla beklenen İçerde 35. bölüm fragmanı izle.







İçerde dizisi dün akşam yayınlanan bölümüyle adeta seyirciyi ekranlara kilitledi. Melek karakterinin diziden ayrılmasından sonra Yusuf müdürde vurulacak ekranlara veda etti. Bakalım İçerde 35. bölüm de neler yaşanacak? Sarp gizli polis olduğuna inandırabilecek mi?

İçerde 35. yeni bölüm fragmanında elinde silah ile Yusuf müdürün cansız bedeni başında yakalanan Sarp, organize işler ekibine bu cinayeti kendisinin işlemediğini anlatmaya çabalamaktadır. İçerde 35. yeni bölüm fragmanında her ne kadar bunu kendisinin yapmadığını anlatmaya çalışsa da elindeki silah bunu yalanlar niteliktedir. İşte, İçerde 35. bölüm fragmanı ve ekrana gelen olaylar

İçerde 35. bölüm fragmanı izle (Sarp polis olduğuna inandırabilecek mi?)

İçerde 35. yeni bölüm fragmanında Yusuf Müdür'ün cansız bedeninin başında çaresizce bekleyen Sarp, olay yerine haddinden geç gelen organize işler ekibi tarafından yanlış anlaşıldı. İçerde 25. yeni bölüm fragmanında her ne kadar Sarp'ın cinayeti işleyen taraf olduğunu düşünen ekip, bir anda yargısız infaz yapmaya başladı. 

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

İçerde dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yarın akşam yayınlanacak olan İçerde’nin 34. bölüm fragmanındaki sahneler, ‘Mert Sarp’ı vuracak mı?’  Sorularına neden oldu. Kudret tarafından yakalanan Sarp, öldürülecek mi? Mert, varlığından haberdar olmadığı abisini vuracak mı? İşte, İçerde yeni bölüm fragmanları ve özeti! İçerde 34. yeni bölüm fragmanında Mert, kardeşinin başına dayadığı tetiği öylece çekebilecek midir?

İçerde 34. yeni bölüm fragmanı izle! Mert Sarp'ı vuruyor mu?

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Sarp ve Mert’in kıran kırana geçen düellosu, ikisinin de kurtulmasıyla sonuçlanır. Ancak iki cephe arasındaki savaş, Celal’in Füsun’u kaçırtmasıyla kızışacaktır. Birincil hedefi Kudret olan Celal’in gözünü, Sarp’ı ve tüm sevdiklerini yok etme hırsı bürüyecektir. Annesi Füsun’un kaçırıldığını öğrenen Sarp, harekete geçtiğinde tek başına olmayacaktır. Vicdanı ile mantığı arasında sıkışıp kalan Mert ile Sarp, bir kez daha yan yana mücadele edeceklerdir. Bu esnada Kudret, kaçmayı başarırken iki cephe arasındaki savaş ise kardeşleri yeniden karşı karşıya getirecek ve savaşın seyri, bir kişinin hayatını kaybetmesiyle bambaşka bir boyut kazanacaktır.

İçerde'nin 34. bölümünden ilk sahne yayınlandı. Eylem, Füsun'a kavuşmak için Mert'e bir şans daha vermeyi düşünüyor. İçerde'nin son bölüm sonrası 34. bölümünden ilk sahne yayınlandı!

İÇERDE 34. BÖLÜMDEN İLK SAHNE!



İçerde’nin dün akşam yayınlanan son bölümünde kasırga öncesi sessizliği savaş çanları çaldı ve tansiyon yükseldi. Sarp ve Mert arasındaki aksiyon sahnesi izleyicileri ekran başına kilitledi. Sarp’ın polis olduğunu öğrenen Mert’in, bu büyük gerçeği Celal’e söylemesiyle tüm dengeler değişti. Sarp’ın polis olduğunu öğrenen Mert, öfkeden deliye döndü. Füsun ve Eylem’e verdiği değer öfkesinin ve Celal Baba’yla bu büyük gerçeği paylaşma isteğinin önüne geçse de Mert, Celal Baba’ya Sarp’ın polis olduğunu söyleyerek sıcak savaşın fitilini ateşledi. Son bölümden sonra İçerde'nin 34. bölüm Sneak Peek'i yayınlandı.

İçerde dizisinde kardeşi Umut’a (Mert) kavuşma umudunu bir an bile kaybetmeyen ve Melek’in kaybıyla bu umuda daha da sıkı sarılan Sarp, farkında olmadan kardeşini karşısına almış oldu. Artık “İçerde” olmayan Yılmaz Kardeşler, birbirlerinin ezeli düşmanına dönüşürken aralarındaki savaş hiç olmadığı kadar sert geçecek. Heyecanla beklenen İçerde dizisi 34. yeni bölümden ilk sahne ekrana geldi.

Başrollerini Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Damla Colbay, Mustafa Uğurlu, Rıza Kocaoğlu, Nihal Koldaş, gözde kansu ve Çetin Tekindor'un paylaştığı İçerde dizisi 34. yeni bölümü ile 15 Mayıs Pazartesi akşamı saat 20:00'da Show TV'de ekrana gelecek.

İçerde 33. bölüm Mert ve Sarp kavgası geceye damga vurdu. Soluksuz izlenen İçerde dizisi 33. bölümde Sarp'ın polis olduğu anlaşıldı. Mert ve Sarp'ın rolleri değişti. Artık Mert ve Sarp içerde değil? İşte İçerde dizisi 33. bölümü ve yaşananlar.



Sarp ve Mert Celal Baba'nın oğlunu Kudret'in elinden kurtarmak için birlik oluyor. İkilinin dövüş sahnesi nefesleri kesti.



İŞTE O ANLAR;

 





İÇERDE'NİN 33. SON BÖLÜMÜ'NDE NELER YAŞANDI?



İçerde dizisi son bölümünde Mert’in önceliği Kudret’tir, onunla hesabını kapadıktan sonra Sarp’ın cezasını kesmeye kararlıdır. Kudret’in paralarını alan Alyanak, ayrıca tüm dengeleri değiştirecek değerli bilgilere sahip bazı dosyaları da bulur.

Gözü pek birine dönüşen Alyanak, Celal’i bitirmek için harekete geçer. Bu sırada Sarp ve Yusuf da Mert’e deşifre olduklarından habersiz yeni bir plan yaptı.

Celal ise Kudret’in işini bitirmek için yeni bir hamlede bulunur. Tüm bunlar yaşanırken Celal’in, kendisinden saklanan büyük gerçeği öğrenmesi sıcak savaşı başladı.


Etiketler yeni oyuncu
Yorumlar