Anasayfa /  Medya /  Dizi

İçerde 32. Bölüm Fragmanı İzle (Mert ve Sarp kardeş gerçeği öğrendi mi)

Pazartesi akşamlarının reyting rekortmeni dizisi İçerde 32. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Show TV ekranında yayınlanan İçerde dizisi yeni bölümde Melek'in bıraktığı ses kaydını bulan Sarp, gerçeği öğrEniyor. Peki İçerde dizisi yeni bölümde Sarp ve Mert bir araya gelebilecek mi?

Abone ol
Abone ol 29 Nisan 2017 11:28

Pazartesi akşamları ekran başındakileri soluksuz bırakan ‘İçerde’nin son bölümünde gözyaşları konuştu. İzleyiciler bir hafta boyunca tek bir soru sordu: “Melek öldü mü?” ‘İçerde’nin dün akşam ekranlara gelen bölümünde Sarp’ı korumak için kendini kurşunlara siper eden Melek, hayatını kaybetti. Sarp ve Mert’i yasa boğan bu veda, Mert’le ilgili büyük gerçeği de açığa çıkardı.

İÇERDE 32. YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLE

İçerde tüm kategorilerde birinci oldu. #obirmelek etiketi ise 39.907 tweet ile Twitter'ın Türkiye gündeminde 15 saat 10 dakika, Dünyada ise 6 saat 10 dakika TT listesinde kaldı.

Yapımcılığını ay yapım’ın üstlendiği, başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Bensu Soral, Damla Colbay, Mustafa Uğurlu, Rıza Kocaoğlu, Nihal Koldaş, gözde kansu ve Yıldıray Şahinler'in yer aldığı Show TV'nin fenomen dizisi İçerde'nin 32. yeni bölümü ile 1 Mayıs 2017 Pazartesi akşamı saat 20:00'da Show Tv'de ekrana gelecek. 

İçerde’nin nefes kesici yeni bölümünde Sarp ve Mert, Kudret’i bulacak mı, Mert’le ilgili gerçeklerin açığa çıkması Mert’i nasıl etkileyecek, Celal ile Kudret yüzleşecek mi?

İÇERDE 32. YENİ BÖLÜM ÖZETİ

İçerde'nin 32. bölüm tanıtımı yayınlandı. Melek’in “Olur da size ulaşamazsam, haber veremezsem diye bu kaydı yapıyorum. Umarım bu kaydı bulursunuz, gerçekleri öğrenirsiniz. Size şunu söylemek için sabırsızlanıyorum. Sarp, Mert siz kardeşsiniz!” dediği tanıtımda Sarp’ın kamerayı bulduğu anlar heyecanı arttırdı.




Yorumlar