Anasayfa /  Medya /  Dizi

İçerde 22. yeni bölüm izle (Dizi izle) Show TV

İçerde 22. yeni bölümüyle bu akşam Show TV'de ekrana gelecek. Merakla beklenen İçerde dizisi nefesleri kesecek. Mert ve Sarp kavuşabilecek mi? İşte İçerde 22. yeni bölüm izle. Dizi izle. Show TV izle.

Abone ol
Abone ol 20 Şubat 2017 12:14

İçerde 22. yeni bölümüyle bu akşam Show TV'de ekrana gelecek. Merakla beklenen İçerde dizisi nefesleri kesecek. Mert ve Sarp kavuşabilecek mi? İşte İçerde 22. yeni bölüm izle. Dizi izle. Show TV izle.

Show tv İçerde dizisi yeni bölümünde neler olacak? Haftanın merakle beklenen dizisi 20 Şubat 2017 Pazartesi günü ekrana gelecek. Show TV'de izlenen ve reyting rekorları kıran dizide nefesler tutulacak. İçerde 22. bölüm fragmanı yayınlandı. İşte İçerde dizisi 22. yeni bölümü ve merakla beklenen tüm detaylar...



İçerde 22. bölüm fragman 2 izle





İçerde 22. bölüm fragmanı izle







İçerde dizisi 22. bölümde neler yaşanacak?



Celal'in köşeye sıkışması sonrası Mert neler yapacak? Celal buluşma yerinde Mert'i öldürecek mi? Mert yoksa Celal'in kendisini öldüreceğini biliyor mu? Mert bu kez Sarp ile bir olup Celal'i köşeye sıkıştıracak mı? Merakla beklenen Mert abisi Sarp'ı nasıl öğrenecek? Yaşar yakalandıktan sonra Mert'e her şeyi anlatacak mı? Çoşkun Mert'ten istediğini alacak mı? Tüm soruların cevapları Pazartesi son bulacak. 







İçerde önceki bölümde neler yaşanmıştı?



“İçerde”nin 21. bölümünde; Sarp, gizli soruşturmacı Gökhan'ı vurmaktan tutuklanır. İçine düştüğü durumdan kurtulabilmesi için Yusuf Müdür'ün yardımına ihtiyacı vardır. Yaşar fırsattan istifade yurt dışına kaçma planları yapar. Eylem ve Mert evdeyken Mert’e esrarengiz bir zarf gelir. Mert tuhaf davranır. Eylem, Mert’in bir işler çevirdiğinden şüphelenir. Mert zarfı gönderen her kimse ailesini tanıyan biri olduğunu anlar. Coşkun’un öldüğünü düşünen Mert bu sırrı başkasının bildiğinden şüphelenir ve peşine düşer. Mert’in Sarp'a olan düşmanlığı devam etmektedir. İki kardeş farkında olmadan ölümcül bir tuzağın içine aynı anda düşerler.


Yorumlar