Anasayfa /  Medya /  Dizi

Hayat Şarkısı 43. bölüm 1-2 Fragmanı izle (Kanal D)

Kanal D ekranlarının vazgeçilmez dizisi Hayat Şarkısı yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Hayat Şarkısı 43. bölüm 1-2 fragmanı izle. İşte Hayat Şarkısı dizisi yeni bölümü ve merak edilenler.

Abone ol
Abone ol 18 Şubat 2017 12:20

Hayat Şarkısı 43. bölüm 1-2 Fragmanı yayınlandı. Kanal D ekranlarında yayınlanan Hayat Şarkısı dizisinde bu hafta neler yaşanacak? Soluksuz izlenen Hayat Şarkısı dizisi Kanal D ekranlarında yayınlanacak. Salı günleri nefesleri kesen Hayat Şarkısı dizisi yeni bölümler neler olacak?



Hayat Şarkısı 43. bölüm fragmanı izle -1-







Hayat Şarkısı 43. bölüm fragmanı izle -2-







Hülya Cem'in yaşadığını öğreniyor. Cem Hülya'nın tüm çocuklarını esir mi alacak? Hülya şoka giriyor. Kendisine gelen Kırmızı güllerin kimden geldiğini öğreniyor. Cem'in Hülya'dan intikam almak istemesi Hülya'yı zor duruma sokacak. Kerim ne yapacak? Merakla beklenen Hayat Şarkısı dizisi yeni bölümde herkes ekran karşısında kilitlenecek.



HÜLYA'YA KERİM YETİŞECEK Mİ?



Hülya çocuklarının odasına kadar atılan çiçekleri takip ediyor. Odaya tam girerken Kerim arkasından yetişiyor. Peki neler yaşanacak? Cem odada Hülya'ya zarar verecek mi? Cem'in yaşadığını öğrenen Hülya ne yapacak? Hülya'nın çocukları öldü mü? İşte Hayat Şarkısı yeni bölümü ve merak edilenler...



Hayat Şarkısı 43. Bölüm Fragmanı'nda Mahir bıçaklanıyor!



Hayat Şarkısı 43. Bölüm için yayınlanan fragmanda; Hüseyin'in vurulduğunu öğrenen Cevher ailesi büyük bir telaşa kapılıyor! Mahir ise kimliği belirsiz 2 kişi tarafından bıçaklı saldırıya uğruyor.



Hayat Şarkısı bir önceki bölümde neler yaşanmıştı?





Hayat Şarkısı 42. Bölüm'de; Melek, Cem'in geri döndüğünü söylüyor; durumunun daha da kötüleştiğini düşünen Hüseyin, onu bir kliniğe yatırıyor! Hayat Şarkısı,


Yorumlar