Anasayfa /  Medya /  Dizi

Halka dizisi oyuncuları kimdir? İşte konusu…

Halka dizisi bu akşam görücüye çıkıyor. Halka dizisi geniş oyuncu kadrosu ve ilginç konusu ile dikkat çekiyor. Peki Halka dizisi oyuncuları kimler, konusu ne?

Abone ol
Abone ol 17 Ocak 2019 14:27

Halka dizisinin başrolünde son dönemlerin popüler ismi Hande Erçel yer alıyor. Halka dizisi oyuncu kadrosunda ayrıca Hande Erçel, Kaan Yıldırım, Serkan Çayoğlu. Ahmet Mümtaz Taylan gibi isimler yer alıyor. Dizinin oyuncuları kadar konusu da ilgi çekiyor. İşte Halka dizisi konusu ve oyuncuları…

HALKA DİZİSİ KONUSU

Adını simgesi üç halka olan 40 yıllık bir suç örgütünden alan Halka dizisi, Kaan ve Cihangir adlı iki gencin intikâm hikayesini etkileyici bir dille ekranlara taşıyacak.

Senaryosunu Levent Cantek'in kaleme aldığı, Volkan Kocatürk'ün yönetmen koltuğunda oturduğu polisiye dizi Halka'nın çekimleri tüm hızıyla devam ediyor.

HALKA OYUNCULARI KİMLER?

Kadrosunda Serkan Çayoğlu (Cihangir), Kaan Yıldırım(Kaan), Hande Erçel(Müjde), Hazal Subaşı(Bahar), Ahmet Mümtaz Taylan, Nazan Kesal, Okday Karunan, Dilan Telkök, Erdal Yıldız ve Burak Sergen'in Bulunduğu Es Film imzalı TRT1'in Yeni Polisiye Dizisi “Halka'nın çekimleri 15 Kasım'da İstanbul'da başlıyor. Diziyi Volkan Kocatürk Yönetecek.


Yorumlar