Anasayfa /  Medya /  Dizi

Gamze Özçelik Kut'ül Amare kadrosunda

Sosyal sorumluluk projeleriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Gamze Özçelik, Kut'ül Amare dizisinin kadrosuna katıldı. Daha önce oyunculuğu bıraktığını söyleyen Gamze Özçelik, Kut'ül Amare ile geri dönüşünü, "geri dönmekten onur duyduğum bir iş" olarak açıkladı.

Abone ol
Abone ol 18 Ocak 2018 17:09

TRT, Diriliş Ertuğrul'dan sonra yeni bir dönem dizisi yayınlıyor. Bu akşam saat 20.00'de yayına başlayacak dizinin fragmanı da geçtiğimiz hafta yayınlanmıştı.

Güçlü kadrosuyla izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Kut'ül Amare'de en çok dikkat çeken isimlerden biri de ünlü oyuncu Gamze Özçelik. Oyunculuğu bıraktığını açıklayan ve sosyal sorumluluk projeleriyle sık sık gündeme gelen Gamze Özçelik, Kut'ün Amare ile setlere geri döndü.

"Başlıyoruz" diyerek sosyal medya hesabında Kut'ül Amare'nin fotoğrafını paylaşan Özçelik, "Belki bir daha hiç oyunculuk yapmam diyerek geçen senelerimin üzerine, geri dönmek için sebebim olan, bana inanmanın ve sabrın önemini bir kez daha hatırlatan, kadrosunda bulunmaktan onur duyduğum ve en ince detayına kadar çok büyük bir çalışmanın ürünü dizimiz bugün 20.00‘de TRT1 ‘de ilk bölümüyle karşınızda. Görüşmek üzere" ifadeleriyle diziye katılma sebebini anlattı.




Yorumlar