Anasayfa /  Medya /  Dizi

Fİ Çİ final bölümü yayınlandı! İzleyiciler ekrana kilitlendi video izle

#FiFinal bölümü ile izleyenleri PUHU TV'ye kilitledi. Fİ ikinci sezon Çİ 10. bölüm ile veda etti. Fİ Çİ izleyenler final bölümünü izlemek için sabırsızlanıyordu.Fİ Çİ final bölümü yayınlandı! İzleyiciler ekrana kilitlendi

Abone ol
Abone ol 10 Mart 2018 07:04

Fİ ikinci sezon Çİ 10. bölüm ile veda ediyor. Sabırsızlıkla beklenen Çİ 10. bölümün fragmanları PUHU TV tarafından yayınlandı. Nefes kesen fragmanlar izleyenleri meraklandırdı. İşte Fİ Çİ serisinin heyecan dolu 10. bölüm(final) fragmanları...

Fİ Çİ 10. BÖLÜM SAAT KAÇTA? (FİNAL)

Fİ Çİ 10. yeni bölüm 9 Mart 2018 Cuma akşamı 21.00'da yayınlanması bekleniyor.

Fİ Çİ 10. BÖLÜM 2. FRAGMAN (FİNAL)





Fİ Çİ 10. BÖLÜM FRAGMANI (FİNAL)





Fİ Çİ 9. BÖLÜMDE NELER OLDU? 

Fİ Çİ 9. bölümde, yangının ortasında baygın kalan Can ve Duru kurtuldu. Yangında Duru'nun bacağı yaralanırken, Can ise ufak yaralarla kurtuldu. Çocukluğundan beri sevilmediğini ve sevginin ne olduğunu bilmeyen Can, Duru'ya duygusal bir konuşma yaptı. Duru ise ayağından dolayı yalnız kalmak istemediğini dile getirdi. Bu durum ise Can'ın hoşuna gitti. Daha sonrasında ayağının daha iyi olduğunu fark eden Duru, kaçma planı kurdu. 

Kaza yapan Özge ise hastanede yattığı sırada televizyondan Sadık'ın öldüğü haberini aldı ve hastaneyi terk ederek Can'ın yanına gitti. Duru'yu yalnız bırakıp, Özge'nin yanına inen Can, Özge tarafından küçük bir saldırıya uğradı. Bu sırada odada yalnız kalan Duru, kaçma planını hızlandırdı ve Can'ın arabasının anahtarlarını alarak otelden uzaklaştı. Otel görevlileri ise Can'a bu durumu haber verdi. Can ise Duru'nun peşine koyuldu. Duru, ilk soluğu annesinin yanında aldı fakat beklemediği bir olay yaşadı. Ve annesinin yanından da ayrılmak zorunda kaldı.

Özge ise eve geldiği sırada kapının çalmasıyla telaşlandı. Dikkatlice kapıyı açarak şaşkınlığa uğradı. Kapıda saksıda duran bir çiçek vardı ve bu saksının içinde Can'ın eski sevgilisini yüksekten attığı görüntüleri vardı. Bunu gören Özge mutluluktan havaya uçarak Sadık'ın ölmediğini anladı. Ve o görüntü kayıtlarıyla hemen kanala giderek, kayıtları yayına koydu. Böylelikle Can Manay'ın gerçekte kim olduğunu herkese duyurdu.

Yurtdışından gelen Deniz ise dans okuluna uğrayarak kötü haberi aldı. Dans gösterisinin iptal olduğunu ve Duru'nun sakatladığını duyan Deniz çok üzüldü. 

Can ise Duru'yu ararken ilk soluğu Deniz'in yanında aldı ve Deniz'e hesap sordu. Deniz ise Duru'nun nerede olduğunu bilmediğini ve onun başına kötü bişey gelirse Can'ı öldüreceğini dile getirdi.

Daha sonra Duru, Deniz'e ulaşmayı başardı ve nihayet bir araya geldiler. Can'dan şikayetçi olan Duru, Deniz'le birlikte polis aracına binerek oradan uzaklaştı. Can ise arkalarından bakakaldı. Bir cinayet zanlısı olarak aranan Can Manay yeni bölümde yakalanacak mı? merak konusu...

 


Yorumlar