Anasayfa /  Medya /  Dizi

Fi Çi 7. yeni bölüm yayın tarihi belli oldu!

Fi Çi dizisinin 7. bölümü ne zaman sorusunun cevabı belli oldu. Son bölümün yayınlanmasının üzerinden uzun bir süre geçmesine rağmen Fi Çi 7. bölüm fragmanı da henüz yayınlanmış değil. Puhutv sitesinin her gün kontrol eden izleyiciler bir an önce yeni bölümü izlemek istiyor. Peki Fi Çi 7. bölüm ne zaman yayınlanacak? Fi Çi yeni bölüm yayın tarihi belli mi?

Abone ol
Abone ol 12 Ocak 2018 21:21

Milyonlarca izleyicisi olan internet dizisi Fi Çi yeni bölüm bu akşam yayınalnacak mı, bu hafta yok mu, ne zaman yayınlanacak sorusunun yanıtı Google’da aranıyor. Akilah Azra Kohen'in çok satan Fi Çi Pi kitap üçlemesinden uyarlanan Fi dizisinin ikinci sezonu Çi'nin yeni bölümü hakında henüz bir detay verilmiş değil. Fragmanı da henüz yayınlanmadı. Fi Çi 7. yeni bölümünde Duru ile Deniz aşkı yeniden mi canlanacak? İşte detaylar…

Fİ Çİ YENİ 7. BÖLÜM 19 OCAK'TA!

Fi Çi yeni bölümünün 10 Ocak Çarşamba akşamı yayınlanmadığını gören takipçiler ne zaman yayınlanacağını merak ediyor. Puhutv Fİ Çİ dizisinin yayın tarihini az önce duyurdu. Fİ Çİ 7. bölüm 19 Ocak Cuma günü yayınlanacak.

FİNAL NE ZAMAN?

Radyo Trafik Marmara’da “Yazarın Dilinden” programının bu haftaki konuğu, Psikolog – Yazar Azra Kohen oldu. Kohen, çok satan ‘Fi Çi Pi' kitap üçlemesinden uyarlanan dizinin hayranlarına kötü haberi canlı yayında verdi! Kohen, “İnsanlar oturduğum yerden çok güzel para kazandığımızı düşünebilir. Amacım hiçbir zaman bir şey kazanmak olmadı. Bir şey yanlış gittiği zaman durdurmak için elimden geleni yapıyorum. İkinci sezonda sadece karakterler var ve o yüzden ikinci sezonda bitirilmesinin kararını aldım.” dedi.


Yorumlar