Anasayfa /  Medya /  Dizi

Fi Çi 3. bölüm fragmanı ! Serenay Sarıkaya sevişme sahnesi - İzle

İnternet üzerinden seyirciyle buluşan 'Fi' dizisi cesur sahneleri ile gündemden düşmüyor. Başrollerini Serenay Sarıkaya, Ozan Güven, Mehmet Günsür, Berrak Tüzünataç ve Büşra Develi'nin paylaştığı dizi klasik televizyon dizilerinden çok farklı seyrediyor... Dizinin yeni bölümünde Serenay Sarıkaya'nın sahnesi çok konuşulacak.

Abone ol
Abone ol 22 Kasım 2017 16:25

Fi dizisinde başrolü Ozan Güven ile paylaşan Serenay Sarıkaya, dizinin son bölümünde yine cesur sahnelerde boy gösterdi. İzleyicisinin yeni bölümlerini merakla beklediği Fi dizisinin kadrosuna Yasemin Kaya Allen da dahil oldu. Dizinin yeni bölümlerinden görüntüler önceki gün paylaşıldı. 





Başladığı ilk günden bu yana cesur sahneleriyle gündemden düşmeyen dizinin başrol oyuncusu Serenay Sarıkaya, yeni bölümde de yine iddialı sahnelerle seyirciyle buluşacak. İşte Fi dizisinin son bölümünden basına servis edilen o görüntüler. 

Fi dizisi bu yıl ortaya çıkan "puhutv" kanalında yayınlanıyor. Fİ'nin her fragmanı izlenme rekorları kırarken yeni bölümü cuma günleri internetten yayınlanıyor.

Fi dizisi oyuncuları kimler : Başrollerini Ozan Güven, Serenay Sarıkaya, Mehmet Günsür, Berrak Tüzünataç, Büşra Develi, Tülay Günal, Osman Sonant gibi başarılı oyuncuların paylaştığı dizinin yönetmen koltuğunda ise; Mert Baykal oturuyor.


Yorumlar