Anasayfa /  Medya /  Dizi

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümü bu akşam ekrana gelecek mi?

Reyting rekortmeni dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 54. yeni bölüm fragmanı yayınlanmadı. Salı akşamları ATV ekranında izleyenleri ile buluşan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde iki haftadır yeni bölüm yayınlanmıyor. Bu akşam yeni bölümü ekrana gelecek mi sorusu büyük merak konusu olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Instagram hesabından konuya ilişkin açıklama yapıldı.

Abone ol
Abone ol 17 Ocak 2017 19:27

Salı akşamları ekrana gelen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi ekrana gelen yeni bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Yılbaşından bu yana yeni bölümü yayınlanmayan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm açıklaması resmi Instagram hesabından kullanıcılara duyuruldu. 

Yapımcılığını Raci Şaşmaz'ın üstlendiği Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin başrollerinde Oktay Kaynarca, Deniz Çakır, Sanem Çelik Tarık Ünlüoğlu, Ozan Akbaba, Yunus Emre Yıldırımer,  Sabina Toziya ve Kenan Çoban yer alıyor.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz resmi Instagram hesabından yayınlanan videoda dizinin yeni bölümünün 24 Ocak Salı akşamı ekrana geleceği duyuruldu.

.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekrana gelen son bölümde diziye yeni katılan isim Meryem Uzerli, dizide Suzi karakterine can vermeye devam edecek. Ünal Kaplan'ın talimatıyla Türkiye'ye gelen Suzi bir görevi tamamlamak için işinin başına koyulur. Yaptığı ilk eylem ile dikkatleri üzerine çeken Suzi çok can yakacağının sinyallerini vermiştir. Hızır ise kendi düşmanlarına ve devlete düşman güçlere çok yaklaşmıştır.

Milliyet


Yorumlar