Anasayfa /  Medya /  Dizi

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde neler yaşandı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine oldukça aksiyon dolu anlar yaşatmayı başardı.

Abone ol
Abone ol 27 Aralık 2017 00:46

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine şoke eden dakikalar yaşatmayı başardı. Dizinin yayınlanan son bölümünde ilginç anlar yer aldı. Son bölümde bir an önce harekete geçme arzusunda olan Hızır, kimin yanında olacağını, kimin karşısında duracağını görmek için masayı topladı. Son bölümün bitmesinin ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Hızır Çakırbeyli, Nevzat'ın ölümü üzerine planlar yaparken, Ömer'in işlerin daha da sarpa sarmasına neden olacak hamlesi hanede bomba etkisi yaratır. Nevzat'ın bu durumu lehine kullanabileceği aşikardır; fakat Hızır'ın, ailesi üzerinden bir pazarlık yapması söz konusu bile değildir. Bir an önce harekete geçme arzusunda olan Hızır, kimin yanında olacağını, kimin karşısında duracağını görmek için masayı toplar. Ünal Kaplan'ın Nevzat ile yaptığı görüşme masada etkisini gösterecektir. Dostlukların sorgulanacağı toplantının sonunda Çakırbeyliler kendilerini Nevzat'ın namlusunun ucunda bulurlar.

Tüm bu yaşananlar ya bir sona ya da yeni bir dönemin başlangıcına neden olacaktır.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümün finalinde Ömer, ailesinin yanına 'ben katil oldum' diyerek gelmiş fakat olayın ne olduğu hakkında hiç bir gelişme ve detay aktarılmamıştı. Yeni bölüm fragmanında ise Ömer yaptığı bu olayın ardından Nevzat'ın bunu koz olarak kullanıp, kullanmayacağı yönünde gelişmeler var. Gözler yeni bölüme çevrilmişken fragmanda gelen detaylar dikkat çekiyor.

ÜNAL OLAYLARIN NERESİNDE?

Nevzat ve Hızır'ın kendisine gelmesinin ardından tavrının ne yönde olduğu bilinmeyen Ünal, Hızır ve Çakırbeyli ailesinin alınmasının ardından nasıl bir tepki göstereceği veya neyi planladığı merak ediliyor. Tüm bunlar yaşanırken Nevzat'ın kod ismi 'Kaptan' mı sorusu aydınlanmaya ve detaylar gelmeye devam ediyor. 


Yorumlar