Anasayfa /  Medya /  Dizi

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu akşam yayınlanacak mı? 122. Yeni bölüm fragman ne zaman?

Atv ekranlarının fenomeni Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz (Edho) yeni bölümü bügün var mı yok mu ? ATV Yayın akışı Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz neden yok. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 122.bölüm fragmanı geldi mi ?

Abone ol
Abone ol 01 Ocak 2019 18:50

Her hafta salı günü sevenleri ile buluşan ve günün reyting rekortmeni olan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 1 Ocak akşamı ATV yayın akışından kaldırıldı.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Neden bu hafta yayınlanmadı.

EDHO izleyicilerinin merakla beklediği Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 122. yeni bölüm bu hafta yılbaşı dolayısıyla ekranlara gelmeyecek malesef.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar olmaz yeni bölüm ne zaman yayınlanacak ?

EDHO yeni bölüm yayın tarihi ile henüz net bir açıklama yapılmadı fakat tahmini olarak 8 Ocak 2019 salı günü yayınlanması beklenmektedir.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz İlyas öldü mü peki ? 

Bazı analiste göre İlyas cezaevinden sevk edilirken bıçaklanması Alparslanın planı bu şekilde istihbaratın başındaki Mesut'a bir zafer vererek daha rahat hareket edebilecektir.Böylelikle Mesut İlyas'ın peşini bırakarak Hızır ise planlarını uygulamaya başlayacaktır.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz EDHO 122.bölüm Fragmanı ATV 

EDHO yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı yayınlandığında bu başlık altından izleyebilirsiniz.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz neler yaşandı 

Çakırbeylilerin yakasını bırakmayan Mesut, devletin gücünü kötüye kullanarak İlyas'ın sonunu hazırlayan bir tuzak hazırlar. Cengiz'i resmi olarak istihbaratta görev alma vaadiyle kandırarak İlyas'ın aleyhine tanıklık etmesini sağlayacaktır. Tuncay'ın ölümü başta olmak üzere yapılan tüm eylemlerin sorumlusu olarak tutuklanan İlyas, artık bir çıkış yolu kalmadığının farkındadır. Mesut, kurduğu oyunla, içeride İlyas'ı dışarıda ise Alparslan'ı bitirme peşindedir. Ailesini dağıtacak olan bu oyunu bozmak için harekete geçen Hızır, kendi çıkarları uğruna bulunduğu konumu istismar eden vatan haininin karşısına dikilir. Bir meydan okuma yarışına dönüşen görüşme, ikilinin birbirine gözdağı vermesinden öteye geçemez. Hiçbir tehdide boyun eğmeyecek olan Hızır'ın, kardeşinin canını kurtarmak için artık yapabileceği bir şey kalmamıştır.

Çakırbeylilerin gazabından kaçmayı başaramayan İzzet, hayatta kalmak için uzlaşmaya hazırdır. Arkasındaki büyük gücü çökertebilmek adına, bağlantılarından bahsetmesi için sorguya alınır; fakat İzzet'in söyledikleri aileyi birbirine düşürmeye çalışmaktan öteye gitmez. Bu sorgu Alparslan ile ilgili şüphelerin de artmasına neden olacaktır. Yeğeninin kendisinden gizli birileriyle görüştüğünün farkında olan Hızır, bu konuyla ilgili Ünal Kaplan'ın ağzını yoklar. Cengiz'i gizli tanık olarak devreye sokan Tuncay da Alparslan'ın ilişki ağını çözmeye çok yaklaşmıştır. Gün geçtikçe köşeye sıkışan Alparslan'ın açık vereceği nokta ise Meltem ile olan ilişkisi olacaktır. Sırların uzun süre gizli kalamadığı Çakırbeyli hanesinde de sular durulmaz. Enişte ve Cemre birlikteliğin açığa çıkmasıyla gerilen ev ahalisi, aldatılmanın cezasının biran önce verilmesini ister. Bu konuyla ilgili sorumluluk sahibi olan İlyas'ın ise tavrı nettir. Aldatanların da, bunu öğrenip saklayanların da gözünün yaşına bakılmaksızın hesabı görülecektir.


Yorumlar