Anasayfa /  Medya /  Dizi

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a bomba transfer

Fenomen dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Façalı ailesi için Ceren Benderlioğlu ile el sıkıştı.

Abone ol
Abone ol 09 Şubat 2019 15:38

ATV'nin salı akşamlarına damga vuran dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, 4. sezonuyla da izleyiciden büyük ilgi görmeyi başardı. Fenomen dizi, yeni sezonda hikayesi kadar yeni oyuncularıyla da adından söz ettirdi. Özellikle Façalı ailesiyle yeni bir soluk gelen hikayeye bir bomba oyuncu daha dahil edildi.

Ünlü oyuncular Turgut Tunçalp, Emir Benderlioğlu ve İlhan Şen'in hayat verdiği Façalı ailesine bir de kız kardeş katıldı. 'Ömür Façalı' rolüyle izleyici karşısına çıkacak olan güzel oyuncu, mesleğininin yanı sıra evliliğiyle de dikkat çeken bir isim...

Aynı zamanda Façalı ailesinin Behzat'ı Emir Benderlioğlu'yla mutlu bir evlilik sürdüren Ceren Benderlioğlu, senaryo gereği dizide eşinin kız kardeşini canlandıracak.'Ayrılık' dizisinde tanışıp 6 Temmuz 2010 yılında evlenen ünlü çiftin bir de Nur isminde bir kızları var.

Ceren Benderlioğlu, Trakya Üniversitesi Radyo Televizyon Bölümünden mezun ve Tümay Özokur ajansına bağlı olarak çalışıyor. Üniversitede okurken tanıştığı Tümay Özokur vasıtasıyla da oyunculuğa başladı.

Hem okudu hem küçük dizilerde rol aldı. Aynı zamanda Tümay Özokur Cast Ajansı’nda 5 yıla yaklaşık bir süre Cast Direktörlüğü yaptı.

2002 yılında “Ekmek Teknesi” adlı dizide Savaş Dinçel, Kadir Çöpdemir, Peker Açıkalın, Cem Kılıç, Açelya Akkoyun, Hasan Kaçan, Sermin Hürmeriç ile beraber rol aldılar.

2005 senesinde yapımcılığını Necati Akpınar’ın üstlendiği, yönetmenliğini Aydın Bulut’un yaptığı Senarist Nuran Devres’in yazdığı “Savcının Karısı” adlı dizide Gamze Özçelik, Cihan Okan, Şevket Çoruh, Ahmet Mekin, Ahu Yağtu, Ertan Saban ile birlikte rol aldı.

2005 senesinde Tomris Giritlioğlu’nun “Kırık Kanatlar” adlı dizisinde Mehmet Ali Nuroğlu, Özge Özberk, Cansel Elçin, Begüm Birgören, Şemsi İnkaya, Saygın Soysal, Türkü Hazer, Sermiyan Midyat ile birlikte oynadı.

2014 senesinde “Kertenkele” adlı dizide Seval karakterini canlandırırken, Timur Acar, Erdinç Gülener, Şemsi İnkaya, Sinan Çalışkanoğlu, Sera Tokdemir, Selahattin Taşdöğen, Cengiz Küçükayvaz ile birlikte oynadı.

Daha önce 2015 Eylül ayında ekrana gelmesi planlanan fakat yayın tarihi 2015 Ekim ayına ertelenen Çiçek dizisi iptal edildi. Başrollerini Sedef Avcı, Engin Hepileri, Başak Daşman ve Nisa Melis Telli gibi isimlerin birlikte rol aldığı Çiçek dizisi başlamadan bitmiş oldu.

İlk bölümleri çekilmiş olan dizide diğer karakterlerde Ceren Şekerci (Sevgi), Emir Benderlioğlu (Rıfat), Leyla Göksun (Elif), Bülent Şakrak(Zafer), Barış Hayta (Fatih), Kaan Ürkmez (Ozan), Meriç Başaran (İlknur anne), Murat Serezli (Fikret), Ege Kökenli (Defne), Tevfik Yapıcı (Dede) ve Fatma Karanfil (Nine) gibi ünlü oyuncular yer aldı.


Yorumlar