Anasayfa /  Medya /  Dizi

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 89.bölüm fragmanı yayınlandı! EDHO son bölüm ATV

Her bölümü sansasyon yaratan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 88.bölümün ardından, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 89.bölüm fragmanı yayınlandı.İşte, nefes kesen son bölümü ve 89. bölüm fragmanı ile Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO)..

Abone ol
Abone ol 29 Ocak 2018 21:24

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde; Pudra Hakkı masadakilerden istediklerini almak adına elinden geleni ardına koymadı. Herkese bulaşan bu eli tutup bükmek ise Çakırbeyliler'e düştü. Hızır diğer bir yandan oğluna yapılanların bedelini ödetmeye hazırdır. Ömer'in görüş esnasında uğradığı saldırıya dayanamayan Meryem, onu delikten kurtaracak tek kişi olan Ceylan'dan yardım ister. Aksiyonu bol aile Çakırbeyliler'in hanesi ise yine sessiz kalamaz. İşte  88.son bölümü ile yine seyirciyi ekrana kilitlemeyi başaran Salı günü izleyicilerinin tartışmasız galibi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 89. bölüm fragmanı yayınlandı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) 89.bölüm (fragman izle)





Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 89.bölümde neler olacak? 

Davut'un yaşadığı gerçeğini öğrenen Hızır'a ikinci sürpriz, Ünal ile iş birliği içinde olan Hızır Ali'den gelir. Yakınları tarafından aldatıldığını düşünen Çakırbeyliler, onlardan habersiz çevrilen oyunun büyüklüğü karşısında sarsılırlar. Uluslararası güçlerin savaşında bir adım önde olabilmek adına Hızır da bu oyuna katılmak, Pudra Hakkı ile uzlaşmak zorundadır. Ekrem'e kadar uzanan düşman zincirinin halkaları tek tek ortaya çıkarılıp yok edilene kadar da hep birlikte hareket etmek gerekecektir. Meryem'in aklı ise bir an önce cezaevinden çıkmasını beklediği oğlundadır. Bunun için Ceylan'dan yardım isteyen Meryem, oğlunu orada son kez ziyaret ettiğini düşünürken duydukları karşısında hayrete düşer. Annesinin karşısına eskisinden farklı biri olarak çıkan Ömer'in dönüşümü, bundan sonrası için seçtiği yolun göstergesidir.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 89.bölüm ne zaman yayınlanacak?

Başrollerinde Oktay Kaynarca, Deniz Çakır, Tarık Ünlüoğlu ve Sanem Çelik gibi isimlerin rol aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 89.bölümü 30 Ocak Salı günü saat 20.00'de ATV ekranlarında olacak. 

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 88.bölüm izlemek için tıklayınız

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde neler oldu?

Pudra Hakkı masadan istediklerini alabilmek adına giriştiği mücadelesine üyelerin zaafları üzerine giderek devam etmektedir. Tipi'den başlayarak uygulamaya geçirdiği planları masadakilerle sınırlı kalmayacak, Ceylan'a kadar uzanacaktır. Kimsesiz Yaşar'a göre uzlaşma vakti geçmiş harekete geçme vakti gelmiştir. Çakırbeyliler dört bir koldan saldırıya geçerek Hakkı'yı köşeye sıkıştırma peşine düşerler. Hızır'ın gözleri önünde Ömer'e yapılanın da bir karşılığı olacaktır elbet…

Ömer'in görüş esnasında başına gelenlere tanık olan Meryem, oğlunun daha fazla orada kalmasını istemez. Konumu itibariyle bunu sağlayabilecek tek kişi olan Ceylan'dan gelebilecek yardımı beklemekten başka çare yoktur. Bekleyişte olan Çakırbeyli hanesinin sakinliğini bozacak gelişmeler yaşanması ise an meselesidir.




Yorumlar