Anasayfa /  Medya /  Dizi

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 134. yeni bölüm fragmanı izle - EDHO 134. bölüm full tek parça izle

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 134. yeni bölüm fragmanı izle - EDHO 134. bölüm full tek parça izle. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 134. yeni bölüm fragmanı yayında! Hızır ve Haşmet’e cezaevinde saldırı!

Abone ol
Abone ol 22 Nisan 2019 12:19

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 134. yeni bölüm fragmanı izle - EDHO 134. bölüm full tek parça izle. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 134. yeni bölüm fragmanı yayında! Hızır ve Haşmet’e cezaevinde saldırı!



Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 134. yeni bölüm fragmanı izle - EDHO 134. bölüm full tek parça izle

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 134. yeni bölüm fragmanı izle - EDHO 134. bölüm full tek parça izle

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 133. SON BÖLÜM ÖZETİ: EDHO'DA BU HAFTA NELER OLDU?

Özlem ile Ömür yüz yüze gelmek üzere. Evde tedirginlik var. Esra olayı Hayriye’nin canını sıkıyor. Özlem annesiyle beraber geliyor. Ömür’ünde gelmesiyle sofrada gerginlik başlıyor. Hayriye söze giriyor, konu Esra’ya geliyor. Ömür, Akif’in tehlikeli bir adam olduğunu ve Esra’ya da zarar verebileceğini söylüyor. Özlem’in annesi Akif ile çalıştığı için bu sözleri dikkatle dinliyor. Ömür, Esra’yı takip ettirdiğini ve adresini İlyas ile Behsat’a verdiğini söylüyor. Bu sırada, Behsat ile İlyas Akif’in peşine düşüyor. Behsat Akif’i indirmek istiyor. Akif adresin deşifre olduğunu söyleyip adamlarına Behsat ya da İlyas’ı görürlerse indirmeleri emrini veriyor.

HIZIR’DAN MESUT’A GÖZDAĞI

Mesut, Zeki konusunda hata yaptıklarını söylüyor. Façalı Zeki’nin yaşadığını ve içlerinden biri ile irtibatı olduğunu söylüyor. Hızır, Mesut’a güvenmediklerini açık açık söylüyor. Ünal herkesi bir kez daha sakin olmaya davet ediyor. Ünal bir işbirliğinden söz ediyor. İdris Ünal olduğu için el sıkışmayı kabul ediyor ama kimse için çalışmayacağını söylüyor. Ayrıca Mesut’un onunla savaşmayı istemesi durumda kimseyi takmayacağını söylüyor. Façalı da Hızır’a katılıyor. Alpaslan anlaşmada olmadığını söylüyor.

MESUT ANLAŞMAYI BOZUYOR

Esra’nın gittiğini gören İlyas artık hiçbir engelleri kalmadığını söylüyor. Akif dışarı çıkıyor. İlyas tetiği çekiyor Akif ve adamlarını indiriyor. Behzat da ona destek veriyor. Esra’nın olduğu arabaya da Akif’in öldürüldüğü istihbaratı geliyor. Mesut, Akif’in vurulduğunu ve İlyas ile Behzat ile ilgili istihbarat alındığını öğreniyor. Mesut Ünal ve Hızır’a dönüp onlarla hiçbir şartta anlaşmayacağını söylüyor. Mesut gidince Ünal ‘bu ne rezalet’ diye çıkışıyor. Esra olay yerine geliyor. Akif’in yanına koşarken İdris onları izliyor.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜM İZLE

Akif’e yapılan saldırıyı öğrenen Mesut’un elinde çok büyük bir koz vardır. Akif’i ziyarete giden Mesut, ona yapılan saldırının kendisine yapıldığını belirterek “bu kurşunları san değil bana sıktılar Akif. Sabaha kalmayacak hepsinin defteri dürülecek” diyerek intikam planını devreye soktuğunu açıklıyor.

HIZIR VE HAŞMET’E BÜYÜK OPERASYON

Mesut operasyonun fitilini ateşliyor. Façalılar ve Çakırbeylilere operasyon başlıyor. Haşmet ve Hızır ailelerinin gözleri önünde yüzleri maskeli Mesut’un adamları tarafından karga tulumba evlerinden alınıyor. Behzat abisini almalarına engel olmak istese de başarılı olamaz. Yere yıkılan Behzat, Akif ve Mesut’un bundan sonra yaşamayacaklarını haykırır. Aynı anda Hızır’ın alınmasına engel olmaya çalışan Hasibe de bu şiddetten nasibini alıyor.

İLYAS: YA DEDİĞİMİZ YAPARSIN YA DA ÖLÜRSÜN

Behzat ve İlyas yaşadıkları olayların karşısında intikam çığlıkları atarlar. Birlikte hareket etme kararı alan ikilinin artık tek amacı vardır. Mesut ve Akif’e yaptıklarının hesabını sormak. İlyas ve Behzat Ünal Kaplan’dan Mesut’u çağırmalarını ister. Behzat “Şimdi ya o Mesut’u arar buraya çağırırsın ya da ben burda seni öldürür öyle ölürüm” diyerek ayağa kalkar ve silahının namusunu Ünal’a çevirir. İlyas da ayağa kalkarak Ünal’a “Bu işin şakası yok Ünal Bey, ya dediğimizi yaparsın ya da ölürsün” der.


Yorumlar