Anasayfa /  Medya /  Dizi

Eşkıya Dünyaya Hükümdar 84.bölüm İzle

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 84.bölüm fragmanı yayınlandı. Bugün yani 12 Aralık tarihinde ekrana gelecek olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 84.bölüm fragmanı neler olacak? Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz 84.bolum fragmanina gelin yakından bakalım.

Abone ol
Abone ol 12 Aralık 2017 12:39

Salı günleri ATV'de ekrana gelen ve ilgiyle izlenen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 84.bölüm neler olacak merak konusu oldu. Yayınlanan son bölümüyle büyük merak uyandıran Eşkıya'da Meryem'in hırsını görenler adeta şoke oldu.













Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı uzun bir bekleyişin ardından her zamanki gününde yayınlandı. Dizinin son bölümünde yaşanan final sahnesi ardından yeni bölüm fragmanı büyük sabırsızlıkla bekleniyordu. Mürsel'in, Hızır'ı öldürmek için gittiği mekanda, Yaşar ve Hızır'ın kimseye haber vermeden gerçekleştirdiği plan sayesinde Mürsel kendi ayağı ile yakalandı. Hızır tam Mürsel'i öldürecekken devreye Nevzat girdi.. Dizinin son bölümü oldukça hareketli bir sahne ile son bulurken, Mürsel'in sonunun ne olacağı merak ediliyordu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanıyla birlikte ilk tüyolar geldi. İşte 84.bölüm fragmanı





EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 84.BÖLÜM NELER OLACAK?





Hızır'ın verdiği büyük sözden dönmesi Meryem'i derinden sarsar. İhanetinin bedeli olarak tüm kapılar yüzüne kapanan Hızır, o kapıları daha fazla zorlamak niyetinde değildir. Ceylan tüm bu olanların bir plan olduğunu düşünür ve bu haklı şüphelerini paylaşmak için soluğu bir bildiği olduğunu varsaydığı Ünal Kaplan'ın yanında alır. Büyük oyunun bir parçası olan Candan'ın arkasından çıkan isim ise şaşırtacaktır. Hızır, Kara Mürsel'e ulaşma yolunda sessizce ilerlerken, etrafındakilerin ondan habersiz yaptığı icraatlarla çok ses çıkarmasından rahatsız olur. Ekrem ise Hızır'ın meşgul olduğu meseleleri fırsat bilerek masa üyelerini yanında tutmaya çalışır. Ticaretin aksatılmaması konusunda hem fikir olan masadakiler, Mürsel'i üstlerine salan güçlerin ekmeğine yağ sürmek istemediklerinden Ekrem'i dikkate alacaklardır.


Yorumlar