Anasayfa /  Medya /  Dizi

Erkenci Kuş 7. son bölümde neler yaşandı? 8. yeni bölümden ilk sahne...

Erkenci Kuş 7. son bölümüyle dün akşam ekrana geldi. Sevilen dizisi Erkenci Kuş 8. yeni bölümden de ilk sahne yayınlandı. Erkenci Kuş'ta Sanem ile Can arasında romantik anlar yaşanacak.

Abone ol
Abone ol 08 Ağustos 2018 15:02

Erkenci Kuş 8. yeni bölümden ilk sahne izleyicileri heyecanlandırdı. Salı akşamları keyifle izlenen Erkenci Kuş dizisinin konusu ve oyuncuları da ilgi görüyor. İşte yeni bölümde yaşanacaklar...

ERKENCİ KUŞ 8. YENİ BÖLÜMDEN İLK SAHNE

ERKENCİ KUŞ 7. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Star TV ekranında yayımlanan sevilen dizi Erkenci Kuş  7. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Salı akşamları ekrana gelen Erkenci Kuş  dizisinde bu hafta Sanem, Can'a kumpas kuran ismi bulur. Fakat beklemediği bir sürpriz ile karşı karşıaya kalır. Yaşanılan karmaşa Sanem'i iyice bunaltır. Ve Sanem şirketten ayrılmaya karar verir. 

Sanem, Can'a kumpas kuranı buldu bulmasına ama aynı anda kendisinin de istemeden de olsa bu kumpasın bir parçası olduğunu öğrendi. Peki, şimdi bunu Can'a söyleyebilecek mi Sanem! Bu sırada yakalanan adam, polise teslim edilirken Can’ın mesleki itibarını temizlediği basın toplantısında Emre ve Sanem’e bir sürprizi var...

Üstüne bir de Can, Sanem'in kendisine aşık olduğunu duydu. Can, Sanem'in peşini bırakmayacak elbet, bakalım Sanem nereye kadar kaçabilecek! Bu sırada mahallede ise Aysun’un verdiği kiloların sırrı açığa çıkar. Ancak, Mevkıbe bu işe çok bozulur.


Yorumlar