Anasayfa /  Medya /  Dizi

Diriliş Ertuğrul yeni bölümü neden yayınlanmıyor? TRT 1 Diriliş Ertuğrul dizi izle

Diriliş Ertuğrul neden yayınlanmıyor? TRT 1 Diriliş Ertuğrul dizi izle. Hayranları 'Diriliş Ertuğrul bu akşam neden yok' sorusunun yanıtını merak ederken sevilen dizinin yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı ortaya çıktı.

Abone ol
Abone ol 09 Ocak 2019 13:07

Diriliş Ertuğrul neden yayınlanmıyor? TRT 1 Diriliş Ertuğrul dizi izle. Hayranları 'Diriliş Ertuğrul bu akşam neden yok' sorusunun yanıtını merak ederken sevilen dizinin yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı ortaya çıktı.



 

TRT 1 ekranlarına damga vuran dönem dizisi Diriliş Ertuğrul, yayınlanan son bölümüyle izleyiciyi yine ekrana kilitlemeyi başardı. Sevilen dizi, reyting ölçümlerinde total ve AB'de zirveyi kimseye bırakmadı. Hayranları yeni bölümü iple çekiyordu ancak dizinin bu akşam yayınlanmayacağı öğrenildi. Herkes "Diriliş Ertuğrul'un 131. yeni bölümü neden yok" diye merak ederken o sorunun yanıtı da belli oldu.

Yeni sezonda Hande Soral ve Öykü çelik gibi başarılı oyuncuları da bünyesine katan Diriliş Ertuğrul'un 131. yeni bölümünde yine sular durulmayacak. Dragos'un hain planlarını ortaya çıkarmak isteyen Ertuğrul Bey herkesi şaşırtacak bir hamle yapacak.

TRT 1'de bu akşam (9 Ocak Çarşamba) Diriliş Ertuğrul'un tekrar bölümü yayınlanacak. 22.30'da ise Pelin Çift'in programı ekranda olacak.

Yeni Bölüm 16 Ocak Çarşamba Akşamı Yayınlanacak: Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan, Barış Bağcı, Hande Soral, Didem Balçan, Ali Ersan Duru ve Öykü Çelik'in başrollerde oynadığı dizinin 131. yeni bölümü ise 16 Ocak Çarşamba akşamı izleyici karşısına çıkacak.

Son Bölümde Neler Yaşandı?: Ertuğrul, toplanan vergilerin Konya’ya götürülürken kafileye Dragos tarafından tuzak kurulacağını Beybolat’a anlatmış ve tedbir almasını istemişti. Beybolat ikna olmamış ve Ertuğrul’un dediği gibi Dragos tuzak kurmuştu. Bu tuzakta ise İlbilge Hatun, Dragos’un yeni adamı Uranos tarafından kaleye kaçırılmıştı.

Dragos yeni hamlesini yapmış ve Ertuğrul’un başına Uranos’u bela etmişti. Uranos, İlbilge’yi kaçırmasının yanı sıra başka ne gibi belalara yol açacak? Ertuğrul, İbnü’l Arabi’nin talebesi Sadreddin-i Konevi’yi Moğolların elinden kurtarıp sağ salim obaya getirmeyi başarmıştı.


Yorumlar