Anasayfa /  Medya /  Dizi

Diriliş Ertuğrul 129. bölüm 2. fragmanı izle - Diriliş Ertuğrul 128. bölüm izle

TRT 1'in reyting rekortmeni dizisi Diriliş Ertuğrul, 128. bölümü ile yine herkesi ekran başına kitledi. Nefes kesen bölüm 19 Aralık çarşamba günü ekranlara geldi. "Kaleyi basmaya gideceğiz" konulu yeni bölümde neler yaşanacak. Diriliş Ertuğrul 129. bölüm fragmanı, yeni bölümün hemen arkasından yayınlandı. Gündoğdu Bey Gelecek mi? İşte Diriliş Ertuğrul 129. bölüm fragmanı izle ve kaçıranlar için TRT 1 Diriliş Ertuğrul 128. bölüm izle seçeneği.

Abone ol
Abone ol 25 Aralık 2018 15:06

TRT 1'in reyting rekortmeni dizisi Diriliş Ertuğrul, 128. bölümü ile 19 Aralık çarşamba günü ekranlara geldi. Diriliş Ertuğrul 129. bölüm fragmanı, yeni bölümün hemen arkasından yayınlandı. İşte Diriliş Ertuğrul 129. bölüm fragmanı ve Diriliş Ertuğrul 129. bölüm 2. fragmanı. Yeni bölümde Gündoğdu Bey Gelecek mi? detaylar ve Diriliş Ertuğrul 129. bölüm 2. fragmanı izle

Dragos hain planlarına bir yenisini daha ekledi ve İlbilge Hatun'un esir aldı. Yeni bölümü adeta nefes kesen sahnelerin yaşanacağı Diriliş Ertuğrul 129.bölüm fragmanı yayınlandı. TRT 1'in izlenme rekorları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul'da esir düşen İlbilge Hatun ölecek mi? Son bölümünde 'Allah'ın izniyle dökülen kanlar üzerinde Türk'ün hürriyet ateşi yeniden yükselecektir. Gök pusatına ant olsun ki, zalim ve soysuz düşman intikamsız öldürülmeyecektir.' diyen Ertuğrul Bey düşmanlara korku salmaya devam ediyor.  

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 129. BÖLÜM 1. FRAGMANI İZLE

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 129. BÖLÜM 2. FRAGMANI İZLE

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 129.BÖLÜMÜ NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrolünde Engin Altan Düzyatan ve Hande Soral'ın oynadığı Diriliş Ertuğrul 26 Aralık çarşamba günü TRT 1 ekranlarında yerini alacak.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 128.BÖLÜM İZLE - TIKLA

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK? TAHMİNLER...

Son bölümde Lais'in idam edilmesi ile Dragos iyice çıldıracak yürüttüğü davasında yeni planlar kuracak ve kininden dolayı artık daha sert olacak.

Dragos bir şekilde Ertuğrul Bey'den yüklü miktarda altın koparmayı başarıyor. Aynı zamanda İlbilge'ye kurduğu tuzakla İlbilge'nin alplerini öldürecek ve esir edecek. Bunu da diziye yeni katılan savaşçılarla yapacaktır.

İlbilge kaleye esir düşünce abisi hemen onu kurtarmaya gideceğini kaleyi basacağını söylüyor. Lakin Ertuğrul Bey bunu pek istemiyor.

Çünkü Ertuğrul Bey'in farklı planları var ve bunları uygulayacak ama Beybolat buna ne kadar uyacak göreceğiz. 

Bu bölümde Beybolat ve Dragos'un adamları arasında bir çatışma izleyeceğiz. Diziye yeni gelen savaşçıların ilerleyen bölümlerde Kayı obasından önemli bir Alp'i şehit edecek.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YİNE YÜKSELİŞTE

 

Türkiye’nin rekortmen ve en çok izlenen, yapımcılığında ve senaryosunda Mehmet Bozdağ imzası bulunan TRT1’in sevilen “Diriliş Ertuğrul” dizisi, 5. sezonundaki 128. bölümüyle yine Total, AB ve ABC1 alanlarında rakiplerini açık ara geçerek zirvedeki yerini bu hafta da yükselerek korudu.

 

“Diriliş Ertuğrul” 128. bölümüyle sosyal medyada Türkiye’de 1., dünya gündeminde de 3. sırada uzun süre yer alırken, diziye dahil olan Dursun Ali Erzincanlı’nın Cuma hutbesi sosyal medyada en çok yorum alan konu oldu. Sosyal medyada saatlerce zirveye oturan dizi ile ilgili 100 bin üzerinde tweet paylaşıldı.

 

Çarşamba akşamlarının lider dizisi “Diriliş Ertuğrul”, her bölüm sürpriz yenilenen kadrosu, konuk oyuncuları ve güçlenen konularıyla Türkiye ve dünyada izleyicisini arttırmaya devam ediyor. Total’de 15.47, AB’de 16.56, ABC1’de 18,82 reyting alan dizi yine rakiplerine oranla iki kat daha çok izleniyor.

 

Dün akşamki 128. bölümüyle yükselişine devam eden dizi, sosyal medyada da yine uzun süre zirvede kaldı. Türkiye gündeminde birinci, dünya gündeminde de 3. sırada yer aldı. Diziye katılan Dursun Ali Erzincalı Cuma hutbesini okuyan imam karakteriyle geceye damgasını vurdu. Diziye yine dün giren Beybolat karakteri ile Ali Ersan Duru ve Yinal karakteri ile Şafak Başkaya da seyirciden tam puan aldı. Seyirciyi ekranlara kilitleyen dizi, sosyal medyada da 100 bin üzerinde yorum alarak, Twitter’da Türkiye’de 1. ve dünyada 3. olarak saatlerce yerini korudu. 

Kanal: TRT1 

Tür: Tarih, Aksiyon

Sezon: 4



Yayın Günü:  Çarşamba

Yayın Saati:  20:00



Yeni Bölüm Tarihi:  26.12.2018

Yeni Bölüm No:  129 



Yapım Firması: Tekden Film » 

Yapımcı: Mehmet Bozdağ 

Yönetmen: Metin Günay 

Senaryo: Mehmet Bozdağ, Atilla Engin, Aslı Zeynep Peker Bozdağ 

Müzik: Alpay Göltekin, Zeynep Alasya 



Oyuncular: Engin Altan Düzyatan (Ertuğrul), Hande Soral (Zeydan Hatun), Hülya Darcan, İlker Aksum, Cengiz Coşkun, Nurettin Sönmez, Ayberk Pekcan, Kayra Şenocak, Arif Diren, Burçin Abdullah (Hafsa Hatun), Ali Ersan Duru (Beybolat), Orçun İynemli, Emre Üçtepe, Kerem Bekişoğlu, Ali Buhara Mete, Didem Balçın, Serdar Gökhan, Osman Soykut, Lebip Gökhan, Erden Alkan, Kürşat Alnıaçık, Cem Uçar, Gülçin Santırcıoğlu, Osman Albayrak, Elif Sümbül Sert, Cenk Kangöz, Fırat Topkorur, Gülsim İlhan Ali, Sedef Şahin, Batuhan Karacakaya, Esra Bilgiç, Kaan Taşaner 



Konu:  13. Yüzyıl… Dünya yeni kudretini arıyordu. Ve Anadolu, emperyallerin kavgaya tutuştuğu bir diyardı. 1071’de Türklerin girdiği bu topraklara şimdi, Haçlılar ve Moğollar da ortak olmak istiyordu. Akdeniz, Karadeniz, Balkanlar, Kafkasya ve Mezopotamya yeni sahibini arıyordu. İşte bu yangın yerinde, bizim hikayemizin kahramanı Ertuğrul da, 400 çadırlık obasına bir yurt arıyordu. Yıllardır yersiz ve yurtsuz kalan Kayılar, Ertuğrul’dan acılarına, çilelerine ve yolculuklarına son verecek bir yurt istiyordu. Ertuğrul, göğü çadır, yeri yatak eyleyerek zor bir mücadeleye talip oldu. Tapınak Şövalyeleri ve vahşi Moğollar onun en büyük düşmanlarıydı. Ertuğrul, ümitlerin tükendiği bir çağda nice zorluğa göğüs gererek, azmi ve sabrı sayesinde düşmanlarını yendi ve Kayı boyuna bir yurt verdi. Bu yurtta üç kıtada altı asır hüküm sürecek olan dünyanın en ihtişamlı devleti Osmanlı İmparatorluğu kuruldu. Bu muhteşem devletin sırrı da kahramanımız Ertuğrul’un hikayesinde gizliydi. Ertuğrul’un, İbn-i Arabi’den aldığı bu sır, onu adım adım hayallerine taşıdı. Ertuğrul, hayallerine giderken aslında dünyaya yeni bir medeniyet armağan etti. Temellerini attığı devlet, dünyanın kaderini değiştirdi. Biz de dünyanın kaderini değiştiren adamın destansı hikayesine, boyun eğmeyen karakterine, büyüleyici aşkına ve tüm insanlığa yetecek adalet duygusuna şahitlik edeceğiz. Diriliş “Ertuğrul” aynı zamanda bugünün hikayesi… * "Diriliş" 14 Haziran 2017 Çarşamba günü yayınlanan 91. bölümüyle 3. sezon finalini yaptı. * "Diriliş "25 Ekim 2017 Çarşamba günü yayınlanacak 92. bölümüyle 4. sezonuna başlayacak. 



Tarihçe:  




Diriliş Ertuğrul dizisi 7 Kasım 2018 Çarşamba günü 122. bölümüyle 5. sezonuna başlayacak.


Diriliş Ertuğrul dizisi 6 Haziran 2018 Çarşamba günü yayınlanan 121. bölümüyle 4. sezon finalini yaptı.



Yorumlar