Anasayfa /  Medya /  Dizi

Darısı Başımıza konusu nedir? Darısı Başımıza hangi gün saat kaçta başlıyor?

Televizyon ekranlarında yaz sezonunun başlaması ile birlikte kanallar tarafından yeni diziler izleyicilerin beğenesine sunulmaya başlandı ve bunlarda biriside Darısı Başımıza dizisi oldu. Dizinin seyircileri Darısı Başımıza ile ilgili en çok Darısı Başımıza dizisinin konusu nedir? Darısı Başımıza hangi gün saat kaçta başlıyor? gibi soruların cevaplarını merak ediyor ve bunlarla ilgili araştırmalar yapıyorlar. İşte konu ile ilgili tüm ayrıntıları bu haber üzerinden bulabilirsiniz.

Abone ol
Abone ol 12 Temmuz 2018 22:14

Darısı Başımıza dizisinin konusu ne? Darısı Başımıza hangi gün yayınlanıyor saat kaçta başlıyor? Yaz dönemimin başlaması ile beraber Show tv ekranlarında yayınlanmaya başlanan Darısı Başımıza dizisi ile ilgili ayrıntılar izleyiciler tarafından merak ediliyor ve konu ile ilgili araştırmalar yapılıyor. Bu sayfa üzerinden dizi ile ilgili tüm ayrıntılara ulaşabilirsiniz.

DARISI BAŞIMIZA DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Zerrin fedakar bir annedir ama bir türlü çocuklarının evlendiğini göremez. Zerrin torun istese de ne mümkün kızlarının aklı bir karış havadadır. Oğlu Serkan ise evden dışarı bile çıkmaz. Bir gün yurt dışında ki kız evleniyorum diye çıkar gelir ama kız isteme günü erkek tarafının gelmesi ile eski iki düşman bir araya gelir ve olanlar olur.

DARISI BAŞIMIZA SAAT HANGİ GÜN VE SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

Çarşamba günleri saat 20.00'da başlıyor.


Yorumlar