Anasayfa /  Medya /  Dizi

Çukur yeni bölümden ilk sahne yayınlandı - video izle

Çukur 56. Bölüm fragmanı (Yeni bölümden ilk sahne) yayınlandı mı? Çukur yeni bölümü ile Show TV'de seyirci karşısına çıktı. Show TV ekranlarının büyük bir merakla takip edilen dizisi Çukur'da ortalık iyice karıştı. Yamaç, tek birisi gibi hareket eden Çeto ile Mahsun'un arasını bozmaya çalışırken, kendisini bekleyen sürprizin farkında değildir. Mahzun ve Çeto arasında gerilim artarken, Son bölümün peşinden Çukur yeni bölümden ilk sahne dizinin seyri ile ilgili önemli bir ipucu verecek mi merak konusu oldu.

Abone ol
Abone ol 05 Mart 2019 00:35

Çukur dizisi 55. son bölüm nefes kesen sahnelerle ekranlara geldi. Çukur son bölüm ardından gözler Çukur dizisi 56. yeni bölüm fragmanı için çevrildi. Her hafta yeni bölümleriyle sevenlerini ekran başına kilitleyen fenomen dizi Çukur’un son bölümünde; Çeto’ya büyük bir öfke duyan Mahsun’un neler yaptığı ve Karakuzuların saldırısına uğrayan İdris, Emmi ve Uluç’un nasıl kurtulduğu merakla takip edildi. Çukur 56. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı ancak fragman yayınlandığı takdirde sayfamızdan izleyebilirsiniz.

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Çeto’nun arkasında silahıyla beliren Medet’in, “Şehadet getireceksen tam sırası Çeto!” sözlerinin gerilimi artırdığı tanıtımda, duyulan silah sesi Salih’i korkutuyor. Laboratuarı ateşe veren Salih, Çeto ve Mahsun'u çok zor durumda bırakıyor. Medet’e ne olacağı ve Çeto’nun gerçekleri öğrenen Mahsun’u kurtarıp kurtaramayacağı merakla bekleniyor.  

Çeto, gerçekleri öğrenen ve hayal kırıklığına uğrayan Mahsun’un, “Ben sana şuan inanabilmeyi senden daha fazla istiyorum. Bunu bize nasıl yaptın!” sözleri karşısında gözyaşlarına hakim olamıyor. Çukur’da karşı karşıya gelen Koçovalılar ve Karakuzular arasında çekilen silahlar heyecanı yükseltirken, Cumali ve Yıldız arasında soğuk rüzgarlar esiyor. Çeto’ya büyük bir öfke duyan Mahsun’un neler yapacağı ve Karakuzuların saldırısına uğrayan İdris, Emmi ve Uluç’un nasıl kurtulacağı merakla bekleniyor.

ÇUKUR DİZİSİ KONUSU

İstanbul'un en belalı mahallerinden Çukur'un kontrolü Koçova ailesinin elindedir. Koçovalıların Çukur'u yönetirken en önemli kuralları da uyuşturucuya asla izin vermemeleridir. Ancak gözünü bu mahalleye dikmiş ve bu yasağı kırmaya hazırlanan yeni bir grubun ortaya çıkması ile mevcut düzen bozulur. Tam Koçovalıları pes ettirdiklerini düşündüklerinde, ailenin küçük oğlu Yamaç yıllar önce bambaşka bir hayat kurmak için arkasında bıraktığı Çukur'a geri dönecek ve yeni bir dönem başlayacaktır. Yamaç yıllar önce Çukur'u ve ailesini arkasında bırakarak yarınını düşünmediği bir hayata dalmıştır. Karşısına en az kendisi kadar hesapsız, yaralı ve tehlikeli ama bir o kadar da güzel bir genç kadın olan Sena çıkınca sonsuz aşkı bulduğuna inanır. “Ölene kadar mutlu” olmak üzere bir araya gelen bu genç çiftin hayatına Çukur'un ve Yamaç'ın ailesinin yeniden girmesi ile hiçbir şey artık hayalini kurdukları gibi olmayacaktır. Yamaç'ın Çukur'daki geleceği ve Sena'nın geçmişi ortak bir hayat kurmalarına izin verecek midir?


Yorumlar