Anasayfa /  Medya /  Dizi

Çukur - Yamaç öldü mü? Çukur son bölüm izle (Aras Bulut İynemli Çukur'dan ayrıldı mı?)

Çukur dizisinin 2. sezon 15. bölümü dün akşam ekranlara geldi. Son bölümde vurulan Yamaç ölecek mi? Aras Bulut İynemli Çukur'dan ayrılıyor mu? İşte Çukur sevenlerinin merakla sorguladığı sorular ve yeni bölümde yaşanacak olaylar...

Abone ol
Abone ol 25 Aralık 2018 14:28

Çukur dizisinin 2. sezon 15. bölümünde vurulan Yamaç ölecek mi? Aras Bulut İynemli Çukur'dan ayrılıyor mu? İşte Çukur yeni bölümde olası senaryolar...

Çukur‘un 24 Aralık Pazartesi günü yayınlanan 48. bölümünde olay yaratacak sahneler yer aldı.

Sezon finali gibi bir bölüme sahne olan Çukur’un 2. sezon 15. bölümünde neler yaşandı?

Yamaç ölecek mi? Yamaç’ı kim vurdu? Cumali ile Vartolu hesaplaşması nasıl sonuçlanacak?

Çukur’un son bölümünde Karakuzular uyuşturucu sevkiyatındaki sorun nedeniyle büyük bir şok yaşadı. Bulgarlara teslimat yaptıkları sırada Yamaç ile Vartolu’nun oyununa gelen Karakuzular evlerine döndüklerinde herkesin öldürülmüş olduğunu gördüler. Gidecek bir yerleri kalmayan Çeto ile Mahsun şimdi ne yapacak? Çukur’u terk edecek mi?

Öte yandan Yamaç ile işbirliği yaparak Karakuzulara oyun oynayan Vartolu, Saadet’i ve oğlu İdris’i Çeto ve Mahsun’un elinden kurtarmayı başardı. Bu sırada Selim, Vartolu’nun hayatını kurtardı.

Saadet’in kurtulması, Karakuzular’ın alt edilmesi üzerine Koçovalılar yeniden bir araya geldi. İdris Koçovalı’nın evinde buluşan kardeşler Sultan Ana ile hasret giderdi. Saadet’i ve oğlunu ilk kez gören Koçovalılar duygusal anlar yaşadı.

Çukur 2. sezon 15. bölüm tek parça izle (Çukur 48. bölüm izle ve Çukur 49. bölüm fragmanı)

Vartolu ile Cumali için hesap günü geldi! Sorunları hallettikten sonra hesaplaşmak için birbirlerine ilk gün söz veren Vartolu ile Cumali Koçovalı, İdris Koçovalı’nın evinde gerçekleşen aile buluşmasının ardından hesaplarını görmek için Çukur’daki mezarlığa geldi. Birbirlerine bıçak çeken iki kardeşin sonu ne olacak?

Çukur dizisinin 48. bölümünde asıl büyük şok ise son sahnede yaşandı. Karakuzular’ın adamı ile buluşmaya gittiğini sanan Yamaç Koçovalı, gizemli bir kişi tarafından kurşunlandı. Tek başına olan Yamaç kurtulabilecek mi? Yamaç’ın tanıdığı bir kişi tarafından vurulduğu ‘Neden’ diye sormasından anlaşılıyor. Yamaç’ı vuran kişi aileden biri mi?

ERSOY ÖLDÜ

Öte yandan Çukur dizisinin son bölümünde Ersoy karakterini canlandıran Mehmet Yılmaz Ak rol gereği hayatını kaybederek diziden ayrıldı. Yine Karakuzular’ın adamı Lal Fındık da Selim Koçovalı tarafından vurularak öldürüldü ve diziden ayrıldı.

YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Çukur dizisinin Ocak ayı içerisinde üç haftalık bir tatil yapacağı iddia edilmişti. Sezon finali gibi bir bölümle yılbaşı tatiline giren Çukur’un yeni bölümünün ne zaman yayınlanacak merak konusu.

Ay Yapım prodüksiyonluğunda hayata geçen Çukur dizisinin yönetmen koltuğunda Sinan Öztürk oturmakta. Dizinin senaryo yazarlığı Gökhan Horzum üstlenirken müzikleri ise Toygar Işıklı’ya emanet.

Çukur dizisinin başrollerinden Erkan Kolçak Köstendil, Aras Bulut İynemli, Ercan Kesal, Dilan Çiçek Deniz, Öner Erkan, Necip Memili, Perihan Savaş, Berkay Ateş, Erkan Avcı, Boncuk Yılmaz, Mustafa Kırantepe, Rıza Kocaoğlu ve Şenay Gürler gibi isimler yer alıyor.


Yorumlar