Anasayfa /  Medya /  Dizi

Çukur gelen tepkilere kayıtsız kalmadı! Emrah Amir Meslektaşından Özür Diledi! video izle

Çukur'un 19 Şubat'ta yayınlanan bölümünde diziye yeni dahil olan Emrah Komiser'in trafik polisine yaptığı terbiyesizlik haritadan yer seç demesi izleyenleri çıldırttı. Gelen yoğun tepkilerin ardı arkası geilmeyince. Çukur dizisi gelen tepkilere kayıtsız kalmadı! Emrah Amir Meslektaşından Özür Diledi!

Abone ol
Abone ol 21 Şubat 2018 06:41

Çukur 18. Bölüm 2. Sneak Peek yayınlandı ve Emrah Amir Meslektaşından özür diledi hemde Karsın Digor ilçesi ile ilgi sözlerinide düzeltti!

Show TV'nin Ay Yapım imzalı fenomen dizisi Çukur'un 19 Şubat Pazartesi akşamı yayınlanan 17. bölümüne, Sena'nın ağabeyi Komiser Emrah rolüyle genç oyuncu Alperen Duymaz katıldı. Bodrum Masalı dizisinde Ateş rolüyle tanınan Alperen Duymaz'ın canlandırdığı Komiser Emrah rolü sosyal medyada tepki topladı.

Diziye hızlı bir giriş yapan Emrah, Vartolu'nun uyuşturucu ürettiği çiftliği tek başına basarak havaya uçurdu. Son sahnelerde ise Çukur'a baskın düzenleyen Emrah, İdris Koçovalı da dahil onlarca kişiyi gözaltına aldı. Çukur'un yeni anti kahramanı Emrah Amir'in tepki çeken sahnesi ise trafik polisini azarladığı anlar oldu. Kullandığı araçla tehlikeli hareketler yapan ve makas atan Komiser Emrah'ı trafik polisi ceza yazmak için durdurdu. Ancak buna çok sinirlenen Emrah, harita açarak kendisini Kars Digor'a göndereceğini söyleyerek azarladı. Bu sahneler sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekti. Twitter'da #EmrahAmir hashtag'i TT listesine girdi.

Çukur'un 19 Şubat'ta yayınlanan bölümünde diziye yeni dahil olan Emrah Komiser'in trafik polisine yaptığı terbiyesizlik haritadan yer seç demesi izleyenleri çıldırttı.

Gelen yoğun tepkilerin ardı arkası geilmeyince. Çukur dizisi gelen tepkilere kayıtsız kalmadı!  Emrah Amir Meslektaşından Özür Diledi!

Çukur 18. Bölüm 2. Sneak Peek yayınlandı ve Emrah Amir Meslektaşından özür diledi hemde Karsın Digor ilçesi ile ilgi sözlerinide düzeltti!

 Çukur'da Trafik Polisi'ne şok hakaret sahnesine sosyal medya üzerinden tepki yağdı!





17. Bölümden unutulmaz kareler...!


Yorumlar