Anasayfa /  Medya /  Dizi

Çukur dizisinde geceye damgasını Aliço vurdu! Sevilen oyuncu, Çukur'a veda etti! video izle

#Çukur 'da geceye Aliço'nu sahneleri damga vurdu! Aliço karakterine hayat veren Rıza Kocaoğlu'nun sahnesi, ekran başındakileri de gözyaşlarına boğdu. Göstermiş olduğu müthiş oyunculukla herkesin takdirini kazanan Aliço'nun aşık olduğu kız için ağlaması yürekleri burktu.

Abone ol
Abone ol 13 Mart 2018 13:16

Pazartesi akşamlarına damgasını vuran Çukur'da sürpriz bir ayrılık yaşandı. Dizide Elif Doğan'ın canlandırdığı ve Aliço'nun aşık olduğu Hale karakteri, hayatını kaybetti.

Çukur dizisinin dün yayınlanan 20. bölümünde Elif Doğan'ın canlandırdığı Hale karakteri Baykal Bey'in adamı tarafından silahlı saldırıya uğradı.

DİZİYE VEDA ETTİ

Aliço'nun (Rıza Kocaoğlu) gözleri önünde yaşanan saldırı sonrası Hale hayatını kaybetti. Böylece Elif Doğan Çukur dizisine veda etmiş oldu.

HERKESİ GÖZYAŞINA BOĞDU

Aliço karakterine hayat veren Rıza Kocaoğlu'nun sahnesi, ekran başındakileri de gözyaşlarına boğdu. Göstermiş olduğu müthiş oyunculukla herkesin takdirini kazanan Aliço'nun aşık olduğu kız için ağlaması yürekleri burktu

Çukur 12 Mart 2018 Pazartesi akşamı yayınlanan 20. bölümünde: İdris’le yüzleşen Vartolu’nun önünde iki seçenek vardır: Salih Koçovalı olarak geçmişte kaçırdıklarını yaşamak ya da Vartolu Sadettin olarak Çukur’da fırtına estirmeye devam etmek. Vartolu, hayatının en zorlu yol aşamasına gelirken, Selim’i Baykal’ın vurdurttuğunu öğrenen Yamaç ise öfkeden deliye döner ve harekete geçer.

Tüm dengelerin alt üst olduğu bölümde gözünü hırs bürüyen Baykal ise etrafındaki herkese tehdit saçarken, Yamaç için geri dönüşü olmayan bir acıya sebep olacaktır. Çukur’da herkes için tehlike çanları çalmaktadır.

Çukur 21. yeni bölümünden çok özel bir sahne yayınlandı Çukur 21. yeni bölümde İdris Baba'nın yaptığı konuşma merak uyandırdı




Etiketler Aliço
Yorumlar