Anasayfa /  Medya /  Dizi

Çukur 9. bölüm 1.2. fragmanı izle (Show tv izle)

Çukur 8.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 18 aralık 2017 Pazartesi günü ekrana gelecek olan Çukur 8.yeni bölüm fragmanında işler karışacak. Peki Çukur yeni bölümde neler olacak?

Abone ol
Abone ol 12 Aralık 2017 10:35

Show Tv'nin pazartesi günleri ilgiyle izlenen dizisi Çukur yayınlanan son bölümüyle büyük ilgi görmüştü. Çukur'un 8.yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Peki yeni bölümde neler olacak? Gelin hep birlikte bakalım.



Çukur 8. bölüm 1. fragmanı izle





Çukur 8. bölüm 2. fragmanı izle





Çukur dizisinin yeni bölüm fragmanı İdris Koçavalı'nın bu sözleri ile başlıyor. “Burası Çukur kızım. Biz de Koçovalı ailesiyiz, kocan da bu ailenin başı!” sözlerinin dikkat çektiği tanıtımda, Sultan-Sena karşılaşması gerilimi artırıyor. Öfkeyle Ayşe’nin kıyafetlerine müdahale eden, sonrasında Sena’nın odasına girmek isteyen Sultan, Sena’nın sert tepkisiyle neye uğradığını şaşırıyor. Vartolu yeni planlar için yola çıkarken, Yamaç’ın isyanı akıllarda büyük bir soru işareti yaratıyor. İdris’in mahalleye geri dönmesi ve hâkimiyetini hatırlatmasıyla birlikte taşlar yerinden oynayacaktır. Vartolu’nun geri adım atmaya niyeti yoktur. Çukur’un altını oyarak mahallede hüküm sürmeye kararlıdır. Asıl büyük mücadele şimdi başlayacaktır. Berber Muhittin sayesinde Yamaç, sürpriz şekilde Vartolu’nun zayıf noktasını bulacaktır. Koçovalılardaki ve mahallede kopan fırtınanın tam ortasında Selim yeni hamlesini yapmaya hazırlanırken, Vartolu ise en büyük kozunu oynayarak ekran başındakileri şoke edecek.


Yorumlar