Anasayfa /  Medya /  Dizi

Çukur 6. bölüm Fragman izle - Cumali ölüyor ! İzle

Show TV'de reyting rekortmeni Çukur dizisinde heyecan dorukta ! Son bölümde neler yaşandı? Çukur 6. bölüm Fragmanı izle. Cumali ölüyor ! Yamaç ve arkadaşları Afgan'ın elinden Cumali'yi kurtaracak mı? İşte Çukur 6. bölüm Fragman izle - Cumali ölüyor ! İzle

Abone ol
Abone ol 16 Ekim 2018 17:18

Her hafta merakla beklenen Çukur dizisi 6. bölümde neler olacak? Çukur 6. bölüm Fragmanı izle. Cumali ölüyor ! Yamaç şimdi ne yapacak? Vartolu ve Yamaç Cumali'yi Afgan'ın elinden kurtaracak mı? İşte Çukur 6. bölüm Fragmanı izle - Cumali ölüyor ! İzlemek için tıklayınız...



ÇUKUR 6. BÖLÜM FRAGMANI İZLE 



ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?



Çukur 2. sezon fırtına gibi başladı. Yamaç'ın Vartolu ve Cumali ile birleşmesinden sonra planlar yapıldı. Kara kuzuları bitirip Çukur'u geri almak isteyen ekip plan yaptı. Uyuşturucu için servet kazanmayı planlayan Kara Kuzular Çeto'nun planı doğrultusunda Afganlar ve Bulgarlar ile iş yaptılar. Mahsun ise bu planda bir sorun olduğunu düşünerek Çeto'nun planında değişiklik yaptı. Fakat Afganlar paralarını almadıklarını söyleyerek hem planı bozan Cumali'yi hem de Çeto'yu ele geçirdi. Afgan aşiret reisinin tek istediği çalınan 5 milyon lirasını geri istemek oldu. Yamaç ve Vartolu Afgana giderek Cumali'yi geri istedi. Fakat hem Cumali için hem de Çeto için geri sayım başladı. Yamaç ve Mahsun hangisi önce kurtaracak yeni bölümnde ortaya çıkacak?







CUMALİ Mİ ÇETO MU ÖLECEK?



Planlar doğrultusunda Yamaç Cumali'yi Mahsun ise Çeto'yu aşiretin elinden kurtarmaya çalışacak. Merakla beklenen Çukur 6. bölüm fragmanı izlemek için belirtilen linke tıklayınız. Çukur dizisi her Pazartesi günü saat 20.00'de özet bölüm olarak saat 21.00'de ise yeni bölüm olarak Show tv ekranlarında yayınlanacak. Vartolu ölümü göze alarak Cumali'yi nasıl kurtaracak merak konusu oldu. 6. bölümde çukur izleyicileri soluksuz olarak ekran karşısında kalacak. 







SELİM'İ İDRİS BABA AFFEDECEK ! 



Selim'in pişman olup günlerce babasının kapısında yatması ve İdris'in artık dayanamayıp Selim'e çay vermesinden sonra. Selim bu kez Aliço'yu getirmesiyle İdris Selim'i affedecek gibi duruyor. İdris bu kez Meliha'yı görmeye gidecek. Peki Selim'in Meliha'nın oğlu olması kesin gözüyle bakılıyor.







Selim bu kez babasının yanında yer alıp Çukur'un başına geri geçmesi için plan yapacak.Merakla beklenen çukur 6. bölüm fragmanı izlemek için trhaberler farkıyla izleyebilirsiniz.






Etiketler Çukur izle çukur 6
Yorumlar