Anasayfa /  Medya /  Dizi

Çukur 47. bölüm fragmanı izle (Çukur son bölüm ilk sahne) Show TV Çukur 46. bölüm full izle

Çukur hayranlarının merakla beklediği 47. bölüm fragmanı nihayet yayınlandı. Peki Çukur 46. bölümde neler yaşandı? Mahalledeki gerilimin gittikçe arttığı bölümde mahalle Karakuzuların eline geçti. Çukur 46. bölüm full izle ve Çukur 47. bölüm fragmanı izle haberi bu sayfada...

Abone ol
Abone ol 12 Aralık 2018 17:18

Çukur dizisi 47. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte saırsızlıkla beklenen Çukur yeni bölüm (47) fragmanı ve 46. bölüm tek parça izleme seçeneği.

Ersoy’u uzaktan izleyen Vartolu’nun silah çektiği an arkasında beliren Aliço izleyenleri şaşırtıyor. Aliço’nun Vartolu’ya silah doğrultmasıyla gerilimin yükseldiği sahnede "Aliço, Vartolu’yu vuracak mı?" sorusu akla geliyor. 

ÇUKUR 47. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

ÇUKUR 46. BÖLÜM TEK PARÇA FULL İZLE'MEK İÇİN TIKLAYIN 

ÇUKUR 46. BÖLÜM ÖZETİ

Çukur’un bu akşam ekrana gelen 2. sezonun 13. bölümünde (Çukur 46. bölüm) Karakuzuların kimyagerini bulmak isteyen Cumali laboratuarlarını bassa da; Vartolu Celasun’un yardımıyla kaçmayı başardı. Karakuzuların Çukur’un çocuklarını almasıyla öfkeden deliye dönen Yamaç ve Cumali, Metin ve Kemal’le birlikte çocuklar için harekete geçti.

 

Karakuzuları izleyen ve çocuklara ulaşan Koçovalılar, çocukların gelmek istememesiyle büyük bir şok yaşadı. Sultan’ı, yeniden Sultan Ana olarak gördüğümüz bölümde, Sena’ya kendini “Fikret” olarak tanıtan Mahsun türlü oyunlarla Sena’ya yakın olmaya çalıştı. Çeto ve Mahsun, Saadet’le tehdit ettikleri Vartolu’dan kendilerini korumasını istedi. Çeto ve Mahsun’a bir şey olması durumunda Saadet’i de kaybedeceğini anlayan Vartolu bir kez daha köşeye sıkıştı. Ersoy’dan, çocukların ailelerine geri verileceğini öğrenen Yamaç, Çeto ve Mahsun’u birlikte bulabileceği fırsatı yakaladı. Yamaç’ın baskına hazırlandığı final sahnesinde Cumali tarafından misafir edilen Vartolu çaresizdi.





ÇUKUR NE ZAMAN?

Çukur’un merakla beklenen yeni bölümü 17 Aralık Pazartesi akşamı saat 20.00’de Show TV'de!





Kanal: Show Tv 

Tür: Dram, Aşk, Suç

Sezon: 2



Yayın Günü:  Pazartesi

Yayın Saati:  20:00



Yeni Bölüm Tarihi:  17.12.2018

Yeni Bölüm No:  47 



Yapım Firması: Ay Yapım »  

Yönetmen: Sinan Öztürk 

Senaryo: Gökhan Horzum 

Müzik: Toygar Işıklı 



Oyuncular: Aras Bulut İynemli (Yamaç Koçovalı), Dilan Çiçek Deniz (Sena), Erkan Kolçak Köstendil (Vartolu Sadettin), Ercan Kesal (İdris Koçovalı), Perihan Savaş (Sultan Koçovalı), Şenay Gürler (Meliha), Erkan Avcı (Çeto), Berkay Ateş (Mahsun), Sermet Yeşil, Burak Sergen (Baykal), Alperen Duymaz (Emrah), Boncuk Yılmaz (Saadet), Öner Erkan (Selim Koçovalı), Rıza Kocaoğlu (Aliço), Nebil Sayın (Muhittin), Kubilay Aka (Celasun), Ahmet Tansu Taşanlar (Nazım), Çetin Sarıkartal (Paşa), Kadir Çermik (Emmi), İrem Altuğ (Ayşe), Zeynep Kumral (Nedret), Cem Uslu (Metin), Uğur Yıldıran (Kemal), Aytaç Uşun (Meke), Elif Doğan (Hale), İlayda Alişan (Akşın), Ece Yaşar (Karaca), Mustafa Kırantepe (Medet), Doruk Nalbantoğlu (İsa), Ilgaz Kocatürk (Halil), Doğancan Sarıkaya (Acar), Mustafa Üstündağ (Kahraman), Selen Uçer (Ezgi) 



Konu:  İstanbul’un en belalı mahallerinden Çukur’un kontrolü Koçova ailesinin elindedir. Koçovalıların Çukur’u yönetirken en önemli kuralları da uyuşturucuya asla izin vermemeleridir. Ancak gözünü bu mahalleye dikmiş ve bu yasağı kırmaya hazırlanan yeni bir grubun ortaya çıkması ile mevcut düzen bozulur. Tam Koçovalıları pes ettirdiklerini düşündüklerinde, ailenin en küçük oğlu, gözü kara ve isyankar Yamaç yıllar önce bambaşka bir hayat kurmak için arkasında bıraktığı Çukur’a geri dönecek ve yeni bir dönem başlayacaktır. Yamaç yıllar önce Çukur’u ve ailesini arkasında bırakarak yarınını düşünmediği bir hayata dalmıştır. Karşısına en az kendisi kadar hesapsız, yaralı ve tehlikeli ama bir o kadar da güzel bir genç kadın olan Sena çıkınca sonsuz aşkı bulduğuna inanır. “Ölene kadar mutlu” olmak üzere bir araya gelen bu genç çiftin hayatına Çukur’un ve Yamaç’ın ailesinin yeniden girmesi ile hiçbir şey artık hayalini kurdukları gibi olmayacaktır. Gündüzleri kimyager olarak çalışan, geceleri ise solisti olduğu rock grubuyla barlarda sahneye çıkan Yamaç’ın Çukur’daki geleceği ve Sena’nın geçmişi ortak bir hayat kurmalarına izin verecek midir? 2. Sezon konusu: Çukur’da bir dönem kapanmıştır. İdris Koçovalı’nın “Çukur’u İstanbul’da sanırlar ama bilmezler İstanbul Çukur’dadır” sözleri mahallenin darmaduman olmuş sokaklarında yankılansa da o günlerden eser yoktur. Beklenmedik bir saldırıyla güç kaybeden ve dağılan Koçovalılar’ın ne durumda olduğu büyük bir merakla beklenirken, Çeto (Erkan Avcı) ve Mahsun’un (Berkay Ateş) liderleri olduğu Karakuzular Çetesi, Çukur’da yeni bir dönem başlatacaktır. 



Tarihçe:  




Çukur dizisi 17 Eylül 2018 Pazartesi günü yayınlanacak 34. bölümüyle 2. sezonuna başlayaca


Çukur dizisi 11 Haziran 2018 Pazartesi günü yayınlanan 33. bölümüyle 1. sezon finalini yaptı.





Yorumlar