Anasayfa /  Medya /  Dizi

Çukur 46. bölüm fragmanı izle (Çukur 45. bölüm tek parça full izle) 2. sezon 13. bölüm

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Çukur'un 45. bölümü 3 Aralık Pazartesi günü ekranlara geldi. Son bölümde Yamaç Vartolu’ya destek olmak için beraber hareket etmeyi teklif etti. Çukur dizisi 46. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çukur 2. sezon 13. bölüm fragmanı (ilk sahne) ne zaman yayınlanacak?

Abone ol
Abone ol 07 Aralık 2018 15:27

Show TV'nin reyting rekorları kıran dizisi Çukur 45. bölümüyle ekranlara geldi. Peki Çukur 46. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte merakla beklenen Çukur dizisi 45. bölüm izle seçeneği.

Çukur 45. bölümde neler yaşandı?

Pazartesi akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Çukur, 3 Aralık akşamı 45. bölümle izleyicilerin karşısına çıktı. Son bölümün ardından izleyiciler 46. bölümde neler olacağını merak etmeye başladı. Çukur dizisi 2. yeni sezonunun 12. bölümünde; Mahsun, Koçovalıların oyununa geliyor ve Karakuzuları vuruyor. Öfkeden deliye dönen Mahsun intikam yemini ediyor. Celasun'u öldüresiye döverek mesaj veriyor. Çeto'nun Koçovalılardan intikam almak için bir planı var. Bunu gerçekleştirmek için Çukur'daki bütün çocukları toplatıyor. Cumali, çocukları kurtarmak için harekete geçiyor. Yamaç Vartolu’ya destek olmak için beraber hareket etmeyi teklif ediyor. Çeto, Koçovalılardan rövanş almak için yeni bir mücadelenin işaretini veriyor. Tehditlerden sıkılan Vartolu’nun Çeto ile hesaplaşma anı heyecanı en üst seviyeye çıkartıyor. 

ÇUKUR 46. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Çukur'un 46. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yeni bölüm yani 2. sezon 13. bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz sitemizde (trhaberler.com'da) yer alacak.

ÇUKUR 45. BÖLÜM TEK PARÇA İZLE - TIKLA

MAHSUN KENDİ ADAMLARINI ÖLDÜRÜYOR

Bu sırada Yamaç’ı Karakuzulardan bazı kişiler takip etmektedir. Onu bir alt geçitte sıkıştırılar. Yamaç ellerini kaldırır. Tam o sırada Kemal ve diğerleri adamlara saldırarak onları etkisiz hale getirirler. Etkisiz hale getirdikleri adamları kaldıkları eve taşıyıp kendi yataklarına yatırırlar. Vurdukları bütün insanlar kendi adamlarıdır.

CELASUN’A ÖLDÜRESİYE DAYAK

Mahsun olanları anlamaya çalışırken Celasun dışarıda onları beklemektedir. Mahsun çıldırmıştır. Mahsun öfkeyle aşağıya iner. Köşede gizlenmiş Celasun’u görür. Celasun’u da alarak oradan uzaklaşır. Bu sırada Salih sevinçten yoldan gelip geçenlere lokum ikram eder. Mahsun, Celasun’u ellerinden tavana bağlayıp dövmeye başlar. Ondan neler olduğunu anlatmasını ister. “Benim kardeşlerim senin yüzünden öldü” diyerek öldüresiye dövmemeye devam eder. Celasun bir suçu olmadığını söylese de nafile çabadır.

ÇUKUR DİZİSİ OYUNCULARI

Aras Bulut İynemli (Yamaç)

25 Ağustos 1990 yılında İstanbul’da doğan Aras Bulut İynemli, 1.82 boyunda, 70 kilo ve başak burcudur. Abisi tiyatrocu, ablası ses sanatçısı olan İynemli, Beşiktaş Anadolu Lisesi mezunudur ve İstanbul Teknik Üniversitesi'nde uçak mühendisliği okumaktadır. Bir reklam filminde yönetmen Zeynep Günay'ın dikkatini çekmiş, “Öyle Bir Geçer Zaman ki” dizisinin deneme çekimlerine çağrılmış ve başarılı olmuştur. Aras Bulut İynemli, “Öyle Bir Geçer Zaman ki” dizisinde Mete Akarsu karakterini canlandırmıştır. 2013-2014 yılları arasında “Muhteşem Yüzyıl” dizisinde Şehzade Bayezid olarak rol almıştır. “Maral” adlı dizide Hazal Kaya ile başrolü paylaşmıştır. Aras Bulut İynemli, İçerde dizisinde Umut/Mert karakterini canlandırmaya devam etmektedir.

Dilan Çiçek Deniz (Sena)

Dilan Çiçek Deniz, 28 Şubat 1995 tarihinde Sivas'ta doğdu. 22 yaşındaki oyuncu, Lise eğitimi esnasında 3 yıl boyunca tiyatro eğitimi aldı ve 17 yaşındayken katıldığı Liselerarası Tiyatro Yarışması'nda oyunculuk ödülü aldı.

Ege Üniversitesi Turizm Rehberliği'ni kazandı ve burada okurken asıl istediği bölüm olan Karşılaştırmalı Edebiyat için sınava yeniden girdi ve bölümü kazanarak geçiş yaptı.

Bir süre boyunca modellik de yapan Dilan Çiçek Deniz, 2014 yılında Miss Turkey güzellik yarışmasına katılarak ikinci olma başarısını elde etmiştir. Ardından 2015'te Miami'de düzenlenen Kainat güzellik yarışmasında ülkemizi temsil etti.

2015 yılında Star TV'de yayınlanan ve 13 bölüm süren Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde "Ebru" karakterini canlandırarak ilk rolünü oynamıştır. Dizide Bensu Soral, Şükrü Özyıldız, Alperen Duymaz, Beste Kökdemir, Büşra Develi ve Burak Deniz ile birlikte rol almıştır.

Yine 2015 yılında yayınlanan Güneşin Kızları dizisine dahil oldu ve dizide Elif karakterini oynadı. Bu dizide de Evrim Alasya, Emre Kınay, Hande Erçel, Burcu Özberk, Berk Atan ve Tolga Sarıtaş ile birlikte rol aldı.

Günümüzde son olarak Bodrum Masalı dizisinde başrol oyuncu olarak rol alan Dilan Çiçek Deniz, dizide Timuçin Esen, Şevval Sam, Murat Aygen, Alperen Duymaz ve Hilmi Cem İntepe ile başrolü paylaşmıştır.

Dilan Çiçek Deniz, 2016 yılında oyunculuk kariyerindeki başarısından dolayı Pantene Altın Kelebek ödülünde yıldızı parlayan kategorisinde ödüle layık görülmüştür.

Rıza Kocaoğlu

19 Mart 1979 İzmir doğumlu olan Rıza Kocaoğlu Dokuz Eylül Üniversitesi Oyunculuk bölümü mezunudur. Babası Göztepe'nin yıllarca tribün amigoluğunu yapan başbakan lakaplı İsmail Kocaoğlu'dur. Çağan Irmak'ın ilk kez yönetmenlik yaptığı "Bana Şans Dile" ile ilk sinema filmi deneyimini kazanmıştır. 

Öner Erkan

Erkan Kolçak Köstendil

Nebil Sayın

Kubilay Aka

Ercan Kesal

Perihan Savaş





Çukur Dizi Konusu:  İstanbul’un en belalı mahallerinden Çukur’un kontrolü Koçova ailesinin elindedir. Koçovalıların Çukur’u yönetirken en önemli kuralları da uyuşturucuya asla izin vermemeleridir. Ancak gözünü bu mahalleye dikmiş ve bu yasağı kırmaya hazırlanan yeni bir grubun ortaya çıkması ile mevcut düzen bozulur. Tam Koçovalıları pes ettirdiklerini düşündüklerinde, ailenin en küçük oğlu, gözü kara ve isyankar Yamaç yıllar önce bambaşka bir hayat kurmak için arkasında bıraktığı Çukur’a geri dönecek ve yeni bir dönem başlayacaktır. Yamaç yıllar önce Çukur’u ve ailesini arkasında bırakarak yarınını düşünmediği bir hayata dalmıştır. Karşısına en az kendisi kadar hesapsız, yaralı ve tehlikeli ama bir o kadar da güzel bir genç kadın olan Sena çıkınca sonsuz aşkı bulduğuna inanır. “Ölene kadar mutlu” olmak üzere bir araya gelen bu genç çiftin hayatına Çukur’un ve Yamaç’ın ailesinin yeniden girmesi ile hiçbir şey artık hayalini kurdukları gibi olmayacaktır. Gündüzleri kimyager olarak çalışan, geceleri ise solisti olduğu rock grubuyla barlarda sahneye çıkan Yamaç’ın Çukur’daki geleceği ve Sena’nın geçmişi ortak bir hayat kurmalarına izin verecek midir? 2. Sezon konusu: Çukur’da bir dönem kapanmıştır. İdris Koçovalı’nın “Çukur’u İstanbul’da sanırlar ama bilmezler İstanbul Çukur’dadır” sözleri mahallenin darmaduman olmuş sokaklarında yankılansa da o günlerden eser yoktur. Beklenmedik bir saldırıyla güç kaybeden ve dağılan Koçovalılar’ın ne durumda olduğu büyük bir merakla beklenirken, Çeto (Erkan Avcı) ve Mahsun’un (Berkay Ateş) liderleri olduğu Karakuzular Çetesi, Çukur’da yeni bir dönem başlatacaktır. 



Tarihçe:  




Çukur dizisi 17 Eylül 2018 Pazartesi günü yayınlanacak 34. bölümüyle 2. sezonuna başlayaca


.Çukur dizisi 11 Haziran 2018 Pazartesi günü yayınlanan 33. bölümüyle 1. sezon finalini yaptı.



Yorumlar