Anasayfa /  Medya /  Dizi

Çukur 2.Sezon 27.Bölüm Fragmanı yayınlandı! Çukur'da 'Sena' öldü mü?

Çukur 2.Sezon 27.Bölüm Fragmanı yayınladı. Show Tv ekranlarında yayınlanan ve her hafta merakla izlenen Çukur dizisi 2. sezon 27. bölümüyle yine nefesleri kesecek. Son bölümde Mahsun tarafından zorla alıkonulan 'Sena'yı kurtarmak için harekete geçen Yamaç'tan önce Yüzüklü kişinin silahı doğrultması, Sena ölecek mi sorusunu akıllara getirmişti. Çukur 2.Sezon 27.Bölüm Fragmanı yayınlandı ve Yamaç kucağında Sena'nın cansız bedeni ile Çukur'a giriş yaptı. Çukur'un yeni bölümünde önce duygusal anlara, ardından gerilime sahne olacak. 

Abone ol
Abone ol 05 Nisan 2019 23:13

Çukur 2.Sezon 27.Bölüm Fragmanı yayınladı. Show Tv ekranlarında yayınlanan ve her hafta merakla izlenen Çukur dizisi 2. sezon 27. bölümüyle yine nefesleri kesecek. Son bölümde Mahsun tarafından zorla alıkonulan 'Sena'yı kurtarmak için harekete geçen Yamaç'tan önce Yüzüklü kişinin silahı doğrultması, Sena ölecek mi sorusunu akıllara getirmişti. Çukur 2.Sezon 27.Bölüm Fragmanı yayınlandı ve Yamaç kucağında Sena'nın cansız bedeni ile Çukur'a giriş yaptı. 

İkinci sezonu olmasına rağmen heyecanla izlenmeyi başaran Çukur dizisinde, geçtiğimiz hafta Çeto karakterine hayat veren Erkan Avcı'nın ayrılmasının ardından bir ayrılık daha meydana geldi. Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Dilan Çiçek Deniz ve Ercan Kesal gibi oyuncuları bulunduran dizinin önümüzdeki bölümlerinde beklenmeyen bir ölüm gerçekleşecek.

Başrol oyuncularından olan ve Sena karakterine hayat veren Dilan Çiçek Deniz'in, sezon finalinden önce diziye veda edeceği öğrenildi. Son bölümde başına silah dayanan Sena'nın, senaryo gereği diziden ayrılacak olması Çukur'da önce duygusal anlara, ardından gerilime sahne olacak. 


Yorumlar