Anasayfa /  Medya /  Dizi

Çukur 19. bölüm : İşte Yamaç'ın Vartolu'yu kurtarma planı

Çukur 18. bölümü tüm sırların ifşa olmaya başladığı nefes kesen sahneleri ile geçtiğimiz hafta izleyici karşısındaydı. Bu hafta yayınlanan 19. bölümü yine izleyicileri ekranlara kilitledi. İşte Çukur dizisinin fenomen Vartolu nasıl kurtulmuştu? İşte Yamaç'ın Vartolu'yu kurtarma planı...

Abone ol
Abone ol 05 Mart 2018 22:30

Çukur 18. Bölüm nefes kesen sahneleri ile izleyicileri ekran başına kilitledi. Vartolu'nun ölmediği 18. bölümde ortaya çıktı. Yamaç Vartolu'ya olan öfkesini beynine silah dayayarak çıkarmaya çalışırken Vartolu "Öldür beni, bak yarın geç olur. Ben zaten ölmedim mi?" demişti.. Çukur 19. Bölüm nefes kesen sahneleri ile izleyici karşısında. Çukur 19. Bölüm neler oldu? Çukur 19. bölüm geniş özet izle..

Çukur 19 Bölüm : Vartolu ve İdris karşı karşıya!





Çukur 19. Bölüm : İpuçları Yamaç'ı Beyefendi'ye götürdü!





Çukur 19. Bölüm : Sena, Yamaç'ın yanında!







Çukur 19. Bölüm : "Abi gitti, ben sıfırım!"





Çukur 19. Bölüm : Emrah ve Yamaç







Çukur 19. Bölüm : Çukur'un babası İdris nerede?





Çukur 19. Bölüm : Vartolu kendiyle hesaplaşıyor







Çukur 19. Bölüm : Vartolu hapiste....







Çukur 19. Bölüm "Oğullarım!"





"Mihriban'ın oğlu Salih'i biliyor"





Çukur 18. bölüm : İşte Yamaç'ın Vartolu'yu kurtarma planı

Çukur 18. bölümü tüm sırların ifşa olmaya başladığı nefes kesen sahneleri ile geçtiğimiz hafta izleyici karşısındaydı. Bu hafta yayınlanan 19. bölümü  yine izleyicileri ekranlara kilitledi. İşte Çukur dizisinin fenomen Vartolu nasıl kurtulmuştu? İşte Yamaç'ın Vartolu'yu kurtarma planı...





Çukur 18. Bölüm : Sen hala benim kankam mısın?







Çukur’un 18. Bölümünde Komiser Emrah’ın Çukur’a gelmesiyle Koçovalılar yeni bir düşmana sahip olur. İdris, karşılaştığı büyük tehlikeden kurtulmaya çalışırken, Yamaç ise yeni düşmanını tanıyacaktır. Aynı zamanda ağabeyi olan Komiser Emrah, en çok Sena’yı etkileyecektir.

Sena geçmiş korkularıyla yüzleşirken, Selim’in siper olduğu kurşunlar, tüm taşları yerinden oynatacaktır. Bu sırada İdris ise karşılaşacağı sürprizle hayatının en büyük şokunu ve pişmanlığını yaşayacaktır.

Çukur 19. Bölüm 2. Fragman izle





Çukur 18. Bölüm: İşte tüm sırların ifşa olduğu sahneler 


Etiketler Çukur 19. Bölüm
Yorumlar