Anasayfa /  Medya /  Dizi

Çocuklar Duymasın reytinglere kurban gidiyor! İddialar final yapacağı yönünde!..

Televizyon ekranlarının uzun yıllardır farklı yıllarda farklı kanallarda yayınlanarak en bilinen dizilerinden olan Çocuklar Duymasın final iddiası ile karşı karşıya. Yaz sezonunda Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve iyi reyting alan Çocuklar Duymasın neden final yapıyor? Çocuklar Duymasın final bölümü ne zaman?

Abone ol
Abone ol 07 Şubat 2018 20:07

Kanal D'de yaz sezonunda başlayarak hatırı sayılır reyting alarak kanalın yüzünü güldüren Çocuklar Duymasın'ın akıbeti ilk günkü gibi olmadı. Dizinin en sevilen oyuncularından Vatan Şaşmaz'ın hazin vedası, sonrasında dizide yapılan 70'ler partileri ve düşük reytingler sonrası dizinin seyrinin hiç beklenmedik şekilde devam etmesi gündemde kalmasına neden oldu.

Diziye yeni giren Tutku karakteri Çocuklar Duymasın'ın imajını tamamen değiştir. Birkaç defa final iddiası ile gündeme gelen Çocuklar Duymasın'ın akıbeti merak ediliyordu.

Peki, Çocuklar Duymasın final mi yapıyor? Çocuklar Duymasın neden bitiyor? Çocuklar Duymasın final bölümü ne zaman yayınlanacak?

ÇOCUKLAR DUYMASIN FİNAL Mİ YAPIYOR?

Yayınlandığı ilk zamanlarda reytinglerde büyük başarı yakalayan Çocuklar Duymasın, son zamanlarda aynı başarıyı gösteremedi.

Final iddiaları ile sık sık gündem olan Çocuklar Duymasın tekrar, biteceği yöndeki söylentilerle karşı karşıya.

Kötüye doğru seyreden gidişatını değiştirmek isteyen yapım şirketi, Çocuklar Duymasın'a tamamen zıt bir karakter ve hikaye ile durumu kurtarmaya çalıştı.

Beklendiği gibi Tutku karakteri diziyi kurtarırken, kaçınılmaz son tekrar gündeme geldi.

Çocuklar Duymasın'ın final yapacağına dair herhangi bir açıklama gelmezken, iddialar vedanın yakın olduğu yönünde.

JET SOSYETE KARŞISINDA ÇOCUKLAR DUYMASIN NE OLACAK?

Başrollerine Tamer Karadağlı ve Pınar Altuğ'un yer aldığı Çocuklar Duymasın Pazar günleri seyirci ile buluşuyor.

Gülse Birsel'in yeni dizisi Jet Sosyete için yayın tarihi de geçtiğimiz gün belli oldu.

Başrollerinde Çağlar Çorumlu, Derya Karadaş, Cengiz Bozkurt, Sarp Apak ve Hasibe Eren gibi isimlerin rol aldığı Jet Sosyete ilk bölümü ile 18 Şubat Pazar günü Star TV'de ekrana gelecek.

Şimdi ise reytingleri kurtarma amacı ile Pazar gününe transfer olan Çocuklar Duymasın'ın akıbeti merak ediliyor.

Jet Sosyete karşısında tutunmak için mücadele verecek olan Çocuklar Duymasın'ın final yapıp yapmayacağının önümüzdeki günlerde netlik kazanması bekleniyor. 

Jet Sosyete oyuncu kadrosunda kimler var?

Avrupa Yakası ve Yalan Dünya gibi çok ses getiren dizilere imza atan Gürse Birsel şimdilerde yepyeni bir dizi ile izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Dizinin Kanal D ekranlarından yayınlanması beklenirken ilk fragmanın Star TV'de yayınlanmış olması da başka bir sürpriz oldu. 

Geçtiğimiz hafta vizyona giren Aile Arasında filmi ile gündemde olan Gürse Birsel'in takibinde olanlar dizinin detayları için araştırmalara başladı. Kanal D'de yayınlanacak olan Jet Sosyete ne zaman seyirciyle buluşacak? Jet Sosyete oyuncu kadrosu belli oldu mu? İşte, Gülse Birsel'in yeni dizisi Jet Sosyete hakkında merak edilenler...

JET SOSYETE İLK TANITIMI







JET SOSYETE NEREDE, NE ZAMAN YAYINDA OLACAK?

Bir döneme damga vuran Avrupa Yakası,Yalan Dünya gibi ses getiren dizilerde imzası bulunan ünlü sanatçı Gülse Birsel, yepyeni bir diziyi seyirciyle buluşturmaya hazırlanıyor. Yalan Dünya gibi Kanal D ekranlarında olacağı söylenirken Jet Sosyete'nin yayın tarihi için ise, 2018 yılı Ocak sonu işaret ediliyordu. Ancak beklenenin tersine ilk bölüm fragmanı Star TV'den geldi. Bu durumda Gülse Birsel'in kaleme aldığı yeni dizi Jet Sosyete yeni bölümleriyle Star TV ekranlarında olacak. 

Merakla beklenen Jet Sosyete dizisinin yayın tarihine ilişkin herhangi bir net bilgi verilmedi. Ancak yayın tarihi netleştiği takdirde haberimizde bu bilgiye yer verilecektir. 

İŞTE JET SOSYETE OYUNCULARI !..

Yalan Dünya dizisinden ve daha birçok komedi projesinden aşina olduğumuz isimler Jet Sosyete'nin oyuncu kadrosunda yer alacak. Yapımcılığını BKM Film’in üstleneceği, yönetmenliğini Hakan Algül’ün yapacağı, senaryosunu Gülse Birsel’in kaleme alacağı, Jet Sosyete dizisinin cast ve senaryo çalışmaları devam ederken, dizinin kemik kadrosu büyük ölçüde netleşti.

 

JET SOSYETE OYUNCU KADROSU

Çağlar Çorumlu, Derya Karadaş, Cengiz Bozkurt, Gülse Birsel, Sarp Apak, Ayşenil Şamlıoğlu, Bartu Küçükçağlayan, Aslı Bekiroğlu, Hasibe Eren, Enis Arıkan, Şahin Irmak, Tuğba Çom, Deniz Cengiz, Emre Taştekin ve Ecem Uzun başarılı isimlerin rol aldığı Jet Sosyete, orta halli bir ailenin jet hızıyla sosyeteye giriş hikayesini konu alıyor. 






Yorumlar