Anasayfa /  Medya /  Dizi

Cesur ve Güzel 30. yeni bölüm fragmanı izle

Cesur ve Güzel 30. bölüm fragmanı izle. Star tv ekranlarının vazgeçilmez dizisi Cesur ve Güzel yeni bölümde neler olacak? Cesur ve Güzel dizisinde Sühan bebeğini kaybediyor. Cesur ise bu durum karşısında Tahsin'i suçluyor. Cesur ve Güzel 30. yeni bölümde neler yaşanacak? İşte Cesur ve Güzel 30. bölüm fragmanı izle (Star tv dizi izle)

Abone ol
Abone ol 08 Haziran 2017 11:30

Cesur ve Güzel 30. bölüm fragmanı izle.  Star tv ekranlarının vazgeçilmez dizisi Cesur ve Güzel yeni bölümde neler olacak? Cesur ve Güzel dizisinde Sühan bebeğini kaybediyor. Cesur ise bu durum karşısında Tahsin'i suçluyor. Cesur ve Güzel 30. yeni bölümde neler yaşanacak? İşte Cesur ve Güzel 30. bölüm fragmanı izle (Star tv dizi izle)



Cesur ve Güzel 30. bölüm fragmanı izle



Cesur ve Güzel 30. bölümde neler olacak?



Rıza’nın tutuklanması, Cesur ve Sühan’ın geleceğe tekrar umutla bakmasına sebep olur. Düşmanının kolayca pes etmeyeceğini hisseden Cesur, Sühan’ı üzmemek için düşüncelerini kendine saklar. Artık önlerinde planlamaları gereken muhteşem bir düğün vardır.

Bebeğinin kaçırıldığını öğrenen Hülya deliye döner ve ona tekrar kavuşmak için her yolu dener. Giderek tehlikeli hale gelen Hülya’dan tedirgin olan Cahide, çözümü geçmişi hatırlamayan Tahsin Korludağ’a yanaşmakta bulur. Onun gözüne girmek için elinden geleni yapsa da önündeki en büyük engel yine Korhan olacaktır.



Cesur ve Sühan mutlu sona emin adımlarla yürürken verdikleri karar Korludağ’da büyük yankı uyandırır. Evlilik haberinin herkes üzerinde farklı etkileri olmuştur. Geçmişin kırgınlıkları, korku ve endişeler gün yüzüne çıkarken gelişmeleri dikkatle izleyen Rıza, son kozunu oynamak için beklediği fırsatı eline geçirir.


Yorumlar