Anasayfa /  Medya /  Dizi

Cesur ve Güzel 24. yeni bölüm yeni fragmanı izle - Star tv dizi izle

Star TV'nin vazgeçilmez dizisi Cesur ve Güzel 24. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Cesur ve Güzel 21. son bölüm fragmanı izle. Merakla beklenen Cesur ve Güzel yeni bölümde neler olacak? İşte Cesur ve Sühan'ın yeni bölümde yaşayacaklar bütün detaylar yayınlanacak yeni bölümde.Cesur ve Güzel 24. bölüm fragmanı izle (Star tv) dizi izle.

Abone ol
Abone ol 28 Nisan 2017 11:03

Cesur ve Güzel Star TV'de reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Her hafta Perşembe günü ekrana kilitleyen Cesur ve Güzel 24. bölüm fragmanı yayınlandı. Cesur ve Güzel 24. yeni bölüm 2. fragmanı izlemek için tıklayın. İşte Cesur ve Güzel yeni bölümde yaşanacaklar ve merak edilenler...

 

Cesur ve Güzel 24. bölüm 2. fragmanı izle



Cesur ve Güzel 24. bölüm fragmanı izle









Cesur ve Güzel 24. bölüm fragmanı izle 





Cesur ve Güzel 24. bölümde neler olacak?



 

Sühan’ın zor kararı

Sühan, Cesur’a hamile olduğunu söylemek üzereyken, babası ve Cesur arasındaki savaşın büyüklüğüne bir kez daha şahit olur. Sühan’ın öfkesi, kalbinin sesini bastırır ve Cesur’a gerçekleri söylemekten vazgeçer. Fakat Cesur sevdiği kadının ondan uzaklaşmasına izin vermeyecektir.

Korludağ çiftliğine bırakılan bebek, hiç beklenmeyen olaylara neden olurken, Sühan babasının hiç görmediği bir yüzüyle karşı karşıya gelir. Alemdaroğlu çiftliğinde büyük bir gizem hâkimdir. Köşeye sıkışan Rıza, giderek daha tehlikeli hale gelir.





Cahide, Korludağ’daki eski yerini geri kazanmaya çalışırken büyük bedeller ödemesi gerektiğinin farkındadır. Cesur sayesinde babasından yılların intikamını alan Korhan, ona borcunu bir iyilikle ödemeye karar verir. 





Cesur kendisinden gizlenen gerçekleri öğrenmeye kararlıdır. Cesur, amacına bir adım daha yaklaşırken uçurumun kenarında yürüyen Sühan’ı zor bir karar beklemektedir.


Yorumlar