Anasayfa /  Medya /  Dizi

Cesur ve Güzel 15. yeni bölüm fragmanı izle (Star tv)

Star TV'nin vazgeçilmez dizisi Cesur ve Güzel yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Cesur ve Güzel 15. yeni bölüm fragmanı izle. Merakla beklenen Cesur ve Güzel yeni bölümde neler olacak? İşte Cesur ve Sühan'ın yeni bölümde yaşayacakları...

Abone ol
Abone ol 18 Şubat 2017 12:02

Cesur ve Güzel Star TV'de reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Her hafta Perşembe günü ekrana kilitleyen Cesur ve Güzel 15. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Cesur ve Güzel 15. bölüm fragmanı izlemek için tıklayın. İşte Cesur ve Güzel yeni bölümde yaşanacaklar ve merak edilenler...









Cesur ve Güzel 15. yeni bölüm fragmanı izle









Cesur ve Güzel yeni bölümde Sühan ve Cesur yeni kararlar almaya karar veriyorlar. Cesur kendine oynanan oyunun farkına varıyor. Sühan ise Cesur'un babasına ait olan mektubu okuyor. Sühan, Cesur'a babasının mezarını açtırmasını ve babasının ölüm nedeninin kaza olmadığını ispatlamasını istiyor. Tahsin Korludağ ise köşeye sıkışıyor. Peki Cesur ve Güzel 15. bölümde daha neler yaşanacak? Star tv'de Perşembe günü ekrana gelecek olan Cesur ve Güzel yeni bölüm fragmanı nefesleri kesiyor.





Cesur ve Güzel bir önceki bölümde neler yaşandı?

Cesur, Sühan’a yaptığı sürprizle aşklarını mühürler. Onları uzun bir aradan sonra bir araya getiren bu romantik akşam, meydana gelen beklenmedik kaza nedeniyle yarıda kalır. 

Bu haber Korludağ çiftliğinde de büyük sarsıntı yaratırken, gelen yeni savcının Tahsin Korludağ’ın önünde kolay kolay diz çökmeyeceği anlaşılır. 

Savcının eski dosyalara olan ilgisi Cahide’nin de panik olmasına neden olur. Kendisini şüphelerin uzağına çekmeye çalışırken farkında olmadan Cesur’la ilgili çok büyük bir kozu eline geçirir.


Yorumlar