Anasayfa /  Medya /  Dizi

Cesur ve Güzel 10. bölüm fragmanı yayınlandı : İşte korkunç kaza

Cesur ve Güzel 10 bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkıyor. Korkunç kaza 10 Bölümde izleyenleri ekranlara kilitleyecek. İşte Cesur ve Güzel 10. Bölüm Fragmanı - İzle

Abone ol
Abone ol 14 Ocak 2017 20:44

Cesur ve Güzel 10 bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkıyor. Korkunç kaza 10 bölümde izleyenleri ekranlara kilitleyecek. İşte Cesur ve Güzel 10. Bölüm Fragmanı - İzle 

Cesur ve Güzel yepyeni bölümleriyle iddiasını korumaya devam ediyor. Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizinin dün yayınlanan son bölümünde Cesur'dan aşk itirafı geldi, Sühan büyük bir şaşkınlık yaşadı.

Final sahnesiyle hafızalara kazınan Cesur ve Güzel'in 10. bölüm fragmanı da kısa sürede yayınlandı.





Önümüzdeki hafta yayınlanacak bölümde kötü bir sürpriz var. İşte, Cesur ve Güzel 10. bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananlar!

Cesur ve Güzel dün akşam yayınlanan son bölümüyle takipçilerine oldukça seyir keyfi yüksek dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren nefes kesmeye devam eden dizisi Cesur ve Güzel'de bu akşam da heyecan doruktaydı. Dizinin bu akşam yayınlanan bölümünde oldukça hareketli dakikalar yaşandı. Son bölümde Cesur, babasının öldüğü geceyle ilgili çok önemli bir ipucunu, hiç tahmin etmediği bir kişi sayesinde elde etti. Aklı şüphelerle doluyken kendisine kurulan tuzağı fark etmedi. Son bölümün ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak ettiler.

Cesur ve Güzel 10. bölüm fragmanı da izleyicilerini bekletmeden yayınlandı. Önümüzdeki hafta yayınlanacak bölümde aynı araçta olan Cesur ve Sühan korkunç bir kaza geçiriyor. İkiliye ulaşamayan aileler, kaygılanmaya başlıyor. Tahsin Korludağ gelen telefonun ardından fenalaşıyor. İşte, tüm gelişmelerin detaylarını gözler önüne seren Cesur ve Güzel 10. bölüm fragmanı!


Yorumlar