Anasayfa /  Medya /  Dizi

Çarpışma 7. yeni bölüm full tek parça izle ! Show tv dizi izle

Çarpışma 7. bölüm fragmanı izle - Çarpışma 7. bölüm neden yayınlanmadı ? Show tv dizi izle. Her hafta heyecanla beklenen Çarpışma dizisi yeni bölüm izlemek için tıkla. Çarpışma dizisi yeni bölümü neden yayınlanmadı?

Abone ol
Abone ol 16 Ocak 2019 13:50

Çarpışma 7. bölüm fragmanı izle - Çarpışma 7. bölüm neden yayınlanmadı ? Show tv dizi izle. Her hafta heyecanla beklenen Çarpışma dizisi yeni bölüm izlemek için tıkla. Kıvanç Tatlıtuğ'un soluksuz izlenen dizisi Çarpışma dizisi yeni bölümü neden yayınlanmadı? Dizlerin çoğu 3 hafta süreyle yayınlanmayacağı açıklandı. Peki Çarpışma dizisi 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte merakla beklenen Çarpışma dizisi 7. bölümü merak edilenler.



ÇARPIŞMA 7 BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Çarpışma 7. bölümde neler olacak? 



Çarpışma'nın 6. Bölümünde; planını Zeynep’e ve Galip’e de anlatır. Bu öylesine bıçak sırtı bir oyundur ki, birinin yapacağı en küçük bir hata, herkese her şeyini kaybettirebilecek risktedir. Diğer yanda Veli de boş durmaz. Zeynep ve Galip’le temas kurar. Yakup’un başına silah dayadığı Cemre ölümle burun burunadır. Kerem bir fırsatını bulup, Yakup’un üzerine atılır. Kerem, Cemre, Merve ve Yakup’un arasında silah patlar ve ortalık kana bulanır. Zeynep, Galip’e çok öfkelidir. Yıllardır içinde biriktirdiği nefreti onun yüzüne haykırırken, geçmişle ilgili itiraflarda da bulunur. Adalı’nın istemeden kulak misafiri olduğu bu itiraflar, inceden yüreğini sızlatır. Ve artık hesaplaşma zamanı gelmiş, Adalı harekete geçmiştir. Aynı anlarda, Adalı ile Veli’yi kardeşlikten, can düşmanlığına getiren geçmişin sır dolu perdeleri de bir bir aralanacaktır. 



 

ÇARPIŞMA DİZİSİNİN KONUSU

Kadir (Kıvanç Tatlıtuğ), Zeynep (Elçin Sangu), Kerem (Alperen Duymaz) ve Cemre (Melisa Aslı Pamuk)… Bu dört karakterin bir kazayla birlikte, hayatlarının kesişmesinin ekrana geldiği teaserda Kadir Adalı’nın “Çarpışan aslında biz değildik, kaderlerimizdi… Nereye gidersen git, ne kadar kaçarsan kaç, eninde sonunda herkes döner, olay mahalline!” sözleri dikkat çekiyor. Dışarıdan bakıldığında gerçekleşmesi imkansız görünen kazadaki korku dolu anların heyecanı yükselttiği, adeta bir görsel şölen sunan teaser, merak uyandırıyor. Dört arabanın çarpışmasıyla, 4 kişinin kaderinin birleştiği Çarpışma başlıyor.


Yorumlar