Anasayfa /  Medya /  Dizi

Çarpışma 24. son bölüm full tek parça izle - Çarpışma final bölümü show tv full dizi izle

Çarpışma 24. son bölüm full tek parça izle - Çarpışma final bölümü show tv full dizi izle. Çarpışma final fragmanı yayında! “Başka çarem mi var benim!” (Çarpışma 24. final fragmanı izle) Çarpışma 24. son bölüm full tek parça izle - Çarpışma final bölümü show tv full dizi izle

Abone ol
Abone ol 28 Mayıs 2019 13:21

Çarpışma 24. son bölüm full tek parça izle - Çarpışma final bölümü show tv full dizi izle. Çarpışma final fragmanı yayında! “Başka çarem mi var benim!” (Çarpışma 24. final fragmanı izle)

Çarpışma 24. son bölüm full tek parça izle - Çarpışma final bölümü show tv full dizi izle

Çarpışma 24. son bölüm full tek parça izle - Çarpışma final bölümü show tv full dizi izle

Çarpışma final fragmanı bugün yayınlandı. Yayınlanan yeni fragmanda; Cansız’ın bıçakladığı Zeynep hastaneye kaldırılıyor. Kadir’in kulaklarında Zeynep’in onun için bıraktığı videodaki sözleri çınlıyor. Kadir, Cansız’ın peşine düşerken, Zeynep’in kızı Aylin’in de Cansız’ın elinde olması Veli’yi çıldırtıyor… İşte Çarpışma 24. final bölümü fragmanı...

Kadir, annesinin gözlerinin önünde öldürülmesiyle büyük bir şoka girer. Bu arada Zeynep’i kaçıran Cansız, kurtuluşu için ona 24 saat verir, ardından Kadir’i arar Zeynep'i bulamazsa, sevdiği kadının paramparça olacağını söyler. Cansız, Kadir'in ardından Veli'yi de arayarak 24 saat içinde bir kaçış planı hazırlamasını, aksi halde Zeynep'in öleceğini söyler. Kerem, Kadir'e giderek Cemre’ye ulaşamadığını, Demir'in onu alıkoymuş olabileceğinden endişelendiğini söyler. Kadir, Demir'in izini bulmak için Veli'den yardım ister. Cansız'a da Cemre'nin Demir tarafından kaçırıldığı haberi gelir. Selim'e Cemre'yi koruyacağına dair sözü olan Cansız, adamlarına Cemre'yi bulup, getirmeleri söyler. Belma, Cemre'nin Cansız'ın adamlarınca götürülmesine tanıklık eder, onları takip eder ve Cemre'nin getirildiği yeri Kadir'e bildirir. Kadir, Veli ve Kerem, Cansız'ın Zeynep'i ve Cemre'yi alıkoyduğu mekânına gelir. Aralarında büyük bir çatışma çıkar. Bu sırada yaşanan bir arbedede Cemre vurulur ve ağır yaralanır. Bu arada Zeynep de bir sandalyeye bağlanmış ve etrafına bombalar yerleştirilmiştir. Cansız'ın verdiği süre hızla akıp giderken Zeynep'i kurtarabilecek tek kişi olan Kadir ise Cansız’ın kurguladığı oyunla karşı karşıya gelir. Cansız, Kadir'i vurması karşılığında Zeynep'in yerini açıklayacağını söyler. Sonunda istediği olan Cansız, Kadir ve Veli’nin namlularını birbirine çevirmesini sağlar. Silahını indiren Veli, Kadir'den kendisini vurmasını ister. Kadir zor bir kararla karşı karşıyadır.

ÇARPIŞMA SON BÖLÜM İZLE

Kadir, Cansız’ın onu Zeynep’e ulaştırması için bir çıkış yolu bulur. Cansız’ı kelepçeleyerek onu Zeynep’e götürmesini ister. Zeynep’in rehin tutulduğu yere gelirler. Kadir, Cansız’ı sürükleyerek Zeynep’in yanında diz çöktürür. Ellerindeki kelepçeyi çözer. Zeynep’i bir an önce kurtarmak isteyen Kadir harekete geçer ancak Zeynep, hareket ederse bombanın patlayacağını söyler ve Kadir’in dokunmamasını ister. Kadir çok öfkelenir. Belinden silahını çıkarır ve Cansız’a doğrultur. Cansız’a bombayı durdurmasını söyler. Cansız gülümser ve bombayı durdurmanın bir tek yolunun olduğunu söyler.

CANSIZ BOMBAYI NASIL DURDURACAKLARINI ANLATIYOR

Cansız bombadan kurtulmalarının tek yolunun onların elinde olduğunu söyleyerek, “Zeynep’in elinde bir buton var birini de sen alırsan aynı anda basarsanız saat durur. Yok birinizden biri parmağını çekerse bomba patlar” der. Kadir ve Zeynep ise duyduklarıyla dehşete düşer.


Yorumlar