Anasayfa /  Medya /  Dizi

Bizim Hikaye 40. yeni Bölüm fragmanı izle! Bizim Hikaye son bölüm izle

Bizim Hikaye 39. Bölümü ile FOX TV’de ekrana geldi. Cezaevinden çıkan Filiz kardeşlerinin ona yaşattıkları ile daha da yıkılır. Barış’ın evli olduğu ve bir de çocuğu olduğu ortaya çıkar. Filiz’e darbeler bir bir gelir. Bizim Hikaye 39. bölümde neler yaşandı? Bizim Hikaye 40. Bölüm fragmanı ve son bölümü izle

Abone ol
Abone ol 21 Eylül 2018 04:25

Bizim Hikaye 40. yeni Bölüm fragmanı

BİZİM HİKAYE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Barış’tan hayatının darbesini yiyen Filiz, bundan sonra kalbini bütün erkeklere kapatmış, kendini sadece kardeşlerine adamaya karar vermiştir. Fakat çok geçmeden ikinci darbe de Minibollardan gelir. Zengin hayatına iyice alışmış olan Minibollar eski hayatlarına dönmek istememekte ve ablalarına karşı ilk defa ciddi şekilde cephe almaktadırlar. Küçük kardeşlerini kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kalan Filiz’in artık tek amacı onları geri kazanmaktır. Bunun içinse para kazanması gerektiğini farkındadır. Bu yolda en büyük destekçileri Çiçek ve Tülay olur ama işler umdukları gibi gitmez ve en kötüsü ise hayat Filiz’i en beklemediği yerde Barış’la sınamaya devam eder.

BARIŞ ORTAYA ÇIKAR

Ve Barış bulunur. Filiz Barış'ın evli olduğunu ve bir de oğlu olduğunu öğrenir. Yanında avukat Selim bey vardır. Olayın şokuyla kendini kaybeden Filiz yardımına da yine Selim bey yetişir.

RAHMET AŞIK MI OLUYOR?

Rahmet'in başı belaya girer ve yardımına Deniz koşar. İkili arasında aşkın ilk filizleri atılır. Deniz hademelik yaptığını sakladığının farkında olduğunu söyler. Deniz takip ettiğini açıkça belli eder. Rahmet'in Barış'ı (Savaş Aktan) aradığını fark eder ve ona yardım etmeyi teklif eder.

HİKMET SÖZÜNÜ TUTABİLECEK Mİ?

Hikmet sık sık sevgili Zeynep'in yanına kaçar. Zeynep sürekli evde kalmaktan çok sıkılmıştır. Hikmet ise evlilik için geri sayım yapmaktadır. Zeynep ise endişelerle doludur.

MİNİBOLLARIN LÜKS HAYAT KAVGASI

Kiraz ile Fiko hastalanır.  Yüzlerini kırmızı benekler kaplar. Filiz çocukları almak için babasının evine gider. Melek Hanım'a çocukları almak istediğini söyler. Filiz bu hayata alışmalarından endişelidir. Melek verdiği hastalık savaşından söz eder. Fikri konuşulanlara kulak misafiri olur ve Filiz'i azarlar.

Çocuklar eve döner, büyük bir kavga patlar. Filiz'in tahmin ettiği gibi Kiraz ile Fiko fakir hayata ayak uyduramaz hale gelmiştir. Yaşadıkları lüks hayatın etkisinden çıkamayan Fiko ile Çiçek Filiz'e kök söktürür. Filiz evde kalacaklarını söyleyince de kıyamet bir kez daha kopar.

Babaları minibolları almaya gelir ve arkalarına bile bakmadan giderler. Filiz acı gerçeklerle bir bir yüzleşmektedir…

BİZİM HİKAYE SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ - FOX

BİZİM HİKAYE KONUSU NEDİR?

5 kardeşine hem annelik hem babalık yapmaya çalışan Filiz, güne ödenmemiş fatura sürpriziyle başlar. Evin geçimi, faturalar derken işten işe koşturan Filiz'in en yakın arkadaşı Tülay'ın ısrarıyla komşularının kınasına gitmesi hayatında yeni bir sayfa açacaktır. O gece Filiz'in başına gelen kötü bir olay hayatına Barış'ın girmesine sebep olur. Bu olay sayesinde Barış ise bir süredir tekrar karşılaşmayı istediği kızın Filiz olduğunu öğrenir ve bu defa kızın hayatından geçip gitmesine izin vermez. Filiz'in hayatına dokunabilmek için elinden geleni yapmaya çalışsa da, Filiz'in kolay kolay buna izin vermeyeceği açıktır.


Yorumlar